algo de nubes
  • Màx: 19.42°
  • Mín: 9.02°
19°

El GOB demana la suspensió del Pla de Carreteres fins a resoldre les imputacions

El grup ecologista GOB demana que se suspengui la tramitació del Pla de Carreteres fins que es resolguin les imputacions del conseller d'Obres Públiques, Antoni Pascual, i del director insular de Carreteras, Gonzalo Aguiar, en el marc de l'“Operació Peatge”. “Les propostes de l'actual Pla Director Sectorial de Carreteres, en exposició pública, són la continuïtat d'un model i una gestió de carreteres ara sota sospita”, indica el GOB en un comunicat.

El GOB demana així la paralització cautelar de la tramitació del Pla, “com a mínim” fins que es resolguin les esmentades imputacions del conseller i del director insular (ambdós d'UM) dins de l'esmentada operació, que investiga presumptes desviacions de diners públics destinats a la carretera de Manacor per a finals privats durant l'anterior legislatura.

 

 

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tomeu, fa mes de 15 anys
Amb tots els meu respectes cap al GOB, per què no demanen també el estudis mediambientals i plans de vigilància ambiental per tal de veure els efectes sobre la flora i fauna marina de les obres del GASODUCTE? Per què no es publica absolutament res sobre això? A quí li convé que no es conegui la destrossa que aquesta obra ha generat i genera al fons marí de la badia de Palma?
Valoració:6menosmas
Per Endavant!, fa mes de 15 anys
Crec que és una gran idea!
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente