algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

El Govern ajudarà el comerç rural a través dels municipis

La consellera d'Indústria i Comerç, Francesca Vives, i el director general de Comerç, Pere Trias, anuncien un paquet de 2,1 milions d'euros en subvencions

La consellera de Comerç, Indústria i Energia del Govern, Francesca Vives, i el director general de Comerç, Pere Trias, presentaren ahir una "nova línia" de subvencions que aniran a parar a les mans dels consistoris municipals de les Balears perquè les dediquin al foment i a la millora del comerç rural. En principi, el pressupost destinat serà només de 2,1 milions d’euros. Això no obstant, aquesta quantitat total es podria ampliar en cas que les autoritats competents ho considerassin necessari.

Racionalitzar i condicionar

Així, les ajudes que ahir anunciaren la Direcció General i la Conselleria aniran destinades, concretament, a la "millora" i "condicionament" dels mercats municipals i dels espais urbans que contribueixin "a la racionalització comercial d’àrees urbanes". A més, una part del pressupost està també prevista per a les inversions en senyalització i equipaments per millorar els serveis als comerciants i als clients dels mercats.

Pel que fa als projectes de millora d’espais urbans i de senyalització, la Conselleria subvencionarà entre el 50 i el 90% del cost total, sempre segons el nombre d’habitants del municipi que ho sol·liciti. En el cas dels mercats municipals, el límit s’ha establert en el 75% del cost del projecte. Les subvencions podran demanar-se a partir de divendres que ve i el termini es tancarà dilluns dia 6 d’abril del 2009.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.