nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

Manera diu que Madrid ofereix 200 milions addicionals

L'aportació queda lluny de la forquilla entre 380 i 700 milions addicionals, i de no resoldre's satisfactòriament podrien no signar el nou finançament, segons el conseller d'Economia

El Govern central ofereix a les Illes una aportació addicional de 200 milions d'euros anuals dins el ventall del nou model de finançament, una quantitat que suposa la meitat del que el Govern exigeix a l'Estat a fi de situar el finançament de Balears en, com a mínim, la mitjana de les comunitats autònomes, ja que en l'actualitat es troba 21 punts per sota, la qual cosa la converteix en l'autonomia més mal finançada de l'Estat.

Així ho ha revelat avui el conseller d'Economia, Hisenda i Innovació, Carles Manera, qui, en una entrevista a IB3 ha assegurat que aquesta aportació està “molt lluny de la forquilla que va establir el catedràtic Guillem López Casasnovas i amb la qual coincideix el Cercle d'Economia, fixada entre 380 i 700 milions d'euros addicionals.

Per això, el conseller ha indicat que si la proposta del Govern no millora de manera satisfactòria existeix la possibilitat de no firmar el nou sistema de finançament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per jac, fa mes de 15 anys
Misèria. I vergonya.
Valoració:-1menosmas
Per PROFESSOR, fa mes de 15 anys
AIXÒ ÉS UNA VERGONYA! NO ES POT ACCEPTAR DE CAP MANERA. SI SES ILLES TENIM UNA MICA D' AUTOESTIMA DIREM QUE NO!! SÓC UN VOTANT D' ESQUERRES. SI DONEN UN VOT POSITIU A N' AIXÒ, JO SÓC UN DELS QUE A LES PRÒXIMES ELECCIONS NO ELS VOTARÉ A ELLS...
Valoració:1menosmas
Per Sebel·lí, fa mes de 15 anys
Però qualcú es creu el PSC o la FSB dient penjaments contra "Madrid"? Però si "Madrid" són ells, xotets de cordeta al congrés a favor de tot allò que els espanyols els manin. Allà sí que n'hi ha de crosta nacionalista!
Valoració:15menosmas
Per xap, fa mes de 15 anys
Per això, el conseller ha indicat que si la proposta del Govern no millora de manera satisfactòria existeix la possibilitat de no firmar el nou sistema de finançament.

Quina frase més graciosa.
La possibilitat de no firmar hi es sempre, però quin dia el ¿PSIB?-PSOE ha votat el que era millor per Balears i no el que deia el PSOE a les votacions al congres dels diputats?

Tant PSIB com PSC repeteixen molt que es injust i que volen mes, pero despres no son capaços a exigir-ho, realment posar el PSOE contra la pared, que amb 27 o 28 diputats que sumen podrien fer canviar molt segons quines resolucions.

De moment nomes s'ha vist sa cara del PSOE central, per molt que els del PSIB diguin un pic i un altre que hi ha la posibilitat de queixar-se.
Menys xerrar i més fer es el que fa falta.

JA ESTA BE DE REPETIR QUE ES CUPA DE MADRID I ALLA VOTAR EL QUE DIUEN ELLS.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente