La llarga història del Cola Cao
Tot començà amb la troballa d'una capsa soterrada i continuà amb els persistents comentaris de periodistes que ironitzaven sobre el cacau i la corrupció. Ara, Ordinas aprofitarà l'embranzida del Cola Cao per fer un llibre, treure'n doblers i advertir part de la plana alta del PP de Balears
Palma07/12/08 0:00
"Jo som aquell negret de l’Àfrica tropical que cultivant cantava la cançó del Cola Cao...". Aquest és el vers al qual feia referència Antònia Ordinas quan, en sortir de la presó i comentar el títol del llibre que escriu, La cançó del Cola Cao, assegurà: "Supòs que a molts us sonarà... he, he". Això és probable, ja que es tracta de la famosa sintonia de la publicitat d’aquest producte.
També a Illes Balears
- Els arquitectes de les Balears alerten dels perills de construir en rústic: «Serem un decorat de cartró pedra on serà difícil viure»
- Educació abonarà uns 35 milions d’euros als docents en compliment de la sentència que dictamina el retorn del 2,9 % a les nòmines
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Marta Sastre, víctima d'una agressió trànsfoba: «L'agent em va agafar del coll, em va tirar a terra i em va dir 'Ahora ya no eres tan valiente'»
- Maria de la Salut acull la presentació de L’art de la Paraula, homenatge a Lluc Matas
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.