algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

“En el PP balear estam ara mateix com el Reial Madrid”

Carles Simarro s'estrena com a nou portaveu amb un símil futbolístic sobre la situació del partit, encara que nega que es pateixi un clima de “caos” intern

El solleric Carles Simarro s’estrenà en el càrrec de portaveu titular del PP balear —fins ara era l’adjunt— ahir mateix, després que Catalina Soler acabàs la seva intervenció en una roda de premsa dura. Simarro va estar atent en extrem amb la de Felanitx, l’ajudà durant les preguntes dels periodistes i, ja amb ella absent, no estalvià elogis sobre la seva figura. Atribuí la seva partida a "qüestions particulars" i a una "situació de pressió". Encara poc acostumat, l’exbatle de Sóller va sorprendre en valorar l’actual situació de la formació amb un símil futbolístic. "Ara mateix, en el PP balear estam en crisi, com hi està el Reial Madrid i fa un any el Barça. Tot passarà i es calmarà al nostre partit".

Simarro negà així que entre els populars hi hagi un clima de "caos" intern. "No és estrany que es visquin aquestes situacions i es doni aquesta sensació, però no és certa", afirmà. A més, insistí en llevar importància a les contínues convulsions perquè "aquests són els problemes habituals quan es travessa una etapa de congressos als partits". Coincidint amb el missatge que es llança des de la direcció, el nou portaveu assegurà que "quan s’hagin acabat de realitzar els congressos insulars i municipals tothom es tranquil·litzarà".

Al marge de les valoracions sobre la situació interna del PP, Simarro digué que "no hi ha posicionament oficial" sobre la conveniència de mantenir a Llucmajor el pacte de govern amb ASI, després de la sentència que ha condemnat el seu líder Joaquín Rabasco juntament amb el batle popular Lluc Tomàs. També li demanaren sobre l’altra resolució condemnatòria d’aquesta setmana contra l’exdirector general d’Ordenació Territorial Jaume Massot i l’exbatle andritxol Eugenio Hidalgo. "Abaixam el cap i l’assumim", contestà.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Costa i Llobera, fa mes de 15 anys
Tranquils hi estam els altres,Sr Simarro.El pas que anau estau abocats a l'autodisolució del vostre partit.El Poble segur que s'en alegra quan sino s'endona del qui sou.
Ho tendreu mal de fer tornar-hi.Que us vagi de lo pitjor.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente