nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
19°

“Antònia Ordinas em va dir que les comissions eren per al partit”

L'empresari Joan Rosselló confessa davant el jutge i diu que, quan l'exgerent del CDEIB li comentà això, ell suposà que es referia al PP

"Efectivament, Antònia em va fer un comentari en el sentit que les comissions no eren per a ella, sinó que eren per al partit". Així de clar es mostrà ahir dematí l’empresari Joan Rosselló davant la jutgessa instructora del cas Scala, Piedad Marín. Llavors, afegí Rosselló tot seguit, "jo vaig suposar que es tractava del PP".

Joan Rosselló és un dels empresaris del sector de la publicitat que més feina han fet per al Consorci per al Desenvolupament Econòmic de les Illes Balears (CDEIB), gràcies a les comissions il·legals d’entre el 10 i el 15 % que pagava a l’exgerent Antònia Ordinas, segons ha reconegut ell mateix davant la Policia i als jutjats.

"Amb data d’avui, li diria: Antònia, allunya’t de mi", assegurà també Rosselló davant la jutgessa després de reconèixer que fa uns mesos havia signat una "carta de suport" a l’exgerent del CDEIB arran de les primeres acusacions que aquesta rebé d’haver malversat doblers en els seus viatges a la Xina.

Joan Rosselló, empresari de Fires Geremi i d’Estudi , que comparegué amb el misser Lorenzo Salvá, també esmentà els noms dels altres dos imputats que estaven per sobre d’Ordinas dins la Conselleria d’Indústria i Comerç durant el Govern de Matas.

Joan Rosselló assegurà que "crec" que Ordinas no treballava només per al CDEIB, sinó que "també tenia feina de la Conselleria". Això, comentà ahir Rosselló a la jutgessa, "venia marcat o bé pel seu director general [Kurt J. Viaene, de Promoció Industrial] o bé pel conseller, el Sr. Cardona". Segons l’empresari, Ordinas li digué de manera explícita que "tot li ho anava marcant Kurt, que era el seu cap, o el Sr. Cardona, que era a qui havia de preparar la seva part d’imatge en l’esdeveniment o projecte en qüestió".

Ahir declararen dues persones més imputades també en el cas Scala. Es tracta d’un empresari que col·laborà en la presumpta trama enganat per Rosselló i sense saber-ho, Manuel C. Saéz, i la seva secretària administrativa, Mercè Ingla, que tampoc no en sabia res.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni, fa mes de 15 anys
A on és en Mateeesss!!! LLADREEEEE, MALEANT, POCAVERGONYAAAAA!! L'HAN DE TANCAR JAAAAA!!! que el duguin a la presó un parell d'anys i després al jutjat!! PIRATAAA, QUE HAS FET EL QUE HAS VOLGUT AMB DOBLERS QUE NO SON TEUUUUSSSSS!!! DÓNA LA CAAAARAAAAA!!!! SUUUURT!!!
Valoració:2menosmas
Per TRANSPARENCIA, fa mes de 15 anys
Ordinas ha declarado estos días que ella heredó el sistema de “peaje “de anteriores legislaturas. Podemos decir que se heredó a ella misma. En la época de Cañellas y con Matas de Conseller de Hacienda, se organizó el “CEDER” que posteriormente se convirtió en “CDEIB”. Ordinas codirigió la empresa de “peaje” hasta que Cañellas dimitió por otro “peaje”. Matas pasó a ser presidente y renombró a Ordinas, pero esta vez en solitario. En esa época, la susodicha empresa de “peaje” administraba fondos Europeos y tenía como suministradora de “peajes” a una empresa de comunicación y diseño”, propiedad de..., -que casualidad- también Joan Rosselló. A parte de cobrar las comisiones, también se organizaban conciertos, se publicaban libros y se editaban CD's –todos ellos protagonizados por “La Soprano”. Después de una legislatura de sequia de peajes, con el primer pacto de progreso, Matas regresa triunfal y coloca a Ordinas en el mismo sitio, y esta recupera su tradición de peajes. Solamente que esta vez, por lo que hemos podido comprobar, parece ser que se trataba de dar el ultimo golpe, para después retirarse. Lastima que el PP perdió las elecciones, porque sino todo hubiera podido quedar tapado. “…por poco lo logran…”
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente