algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Estaràs remarca el seu suport al Govern per evitar la corrupció

La portaveu del PP en el Parlament de les Balears, Rosa Estaràs, ha expressat avui el seu suport al govern balear per evitar la corrupció a la comunitat, mentre criticà el discurs del president del govern de les Illes, Francesc Antich, en el debat de l'Estat de l'Autonomia.

Estaràs ha remarcat el seu suport al Govern a les mesures per lluitar contra la corrupció “sigui del partit que sigui, i sigui de la institució que sigui”. “Cal separar els bons dels dolents, i els que creguin en el servei públic amb majúscules, d'aquells que s'aprofiten d'ell,” ha dit la dirigent del PP, partit afectat per presumptes casos de corrupció atribuïts al govern del 'popular' Jaume Matas.

“Però evidentment, està clar que això no solament ha afectat al Govern, sinó també ha afectat d'altres institucions, pel que la investigació ha d'arribar fins al final i en totes les institucions i a totes les persones. No hi ha dubte, després d'escoltar el president, de què així serà”, va postil·lar.

Així s'ha pronunciat Estaràs, en declaracions als mitjans de comunicació en el Parlament després de finalitzar el debat. La portaveu del PP va mostrar la seva “preocupació” per la “falta de criteri” de l'Executiu per fer front a la situació econòmica que afecta a les Balears.

En aquesta línia, ha sostingut que la crisi econòmica “no es resol amb bones paraules, ni amb paraules d'ànim, ni amb discursos d'una hora i mitja”, la crisi es resol “amb projectes clars i coherents, unitat de criteris i d'acció, i mesures valentes i fortes,” va apuntar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.