muy nuboso
  • Màx: 17.98°
  • Mín: 8.99°
13°

Font admet que hi va haver reunions entre PP i UM prèvies a l'aprovació del Pla i implica a Estaràs en una d'elles

El portaveu del PP en el Consell de Mallorca i exconseller de Medi Ambient del Govern, Jaume Font, ha reconegut avui, durant la seva compareixença davant el jutge Miquel Florit, com imputat en el cas del Pla Territorial (PTM), que es van produir reunions prèvies entre PP i UM abans de l'aprovació de la norma urbanística, el desembre de 2007. En una d'elles Font assegurà que hi va ser present la presidenta del PP balear, Rosa Estaràs.

Així ho va manifestar als mitjans, després de la compareixença de Font, l'advocat Eduardo Valdivia -encarregat de la defensa del portaveu d'UM en el Parlament, Bartomeu Vicens-, qui va assenyalar que durant la declaració l'exconseller no va saber precissar si van tenir lloc «un o dos» encontres de seguiment per part del pacte de governabilitat de la Institució Insular -PP i UM- el mes de novembre, on s'haurien dut a terme negociacions prèvies a l'aprovació del PTM.

En una d'elles va implicar Estaràs, que en les últimes setmanes ha negat que participàs en cap trobada al costat de la diputada Mabel Cabrer i altres membres de PP i UM per prendre decisions pel que fa al Pla. Font va acudir als Jutjats de Via Alemanya a les 9.40 hores i la seva declaració es va prolongar per espai de dues hores i mitja, sortint de les instal·lacions judicials acompanyat pels seus dos advocats, Josep Zaforteza i Gabriel Lladó.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni T., fa mes de 15 anys
Es querellarà n'Estaràs contra en Font?
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente