algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
20°

ZP canvia el seu Govern

El president del Govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, ha anonciat avui els canvis en el Govern que afecten quatre ministeris: Administracions Públiques, Habitatge, Cultura i Sanitat. La ministra de Sanitat, Elena Salgado, substitueix el ministre d'Administracions Públiques, Jordi Sevilla; la vicepresidenta primera del Congrés, Carme Chacón, substitueix María Antonia Trujillo al capdavant del Ministeri d'Habitatge; el nou ministre de Cultura serà Cesar Antonio Molina, que substitueix Carmen Calvo, i el ministre de Sanitat serà l'investigador i actual director del centre de medicina molecular i regenerativa d'Andalusia, Bernat Sòria.

Zapatero no ha descartat, tot i que tampoc ho ha confirmat, que Jordi Sevilla, el fins ara ministre d'Administracions Públiques, hagi de desenvolupar alguna responsabilitat en l'àmbit de la Comunitat Valenciana.

Zapatero va comunicar ahir a la tarda al rei Joan Carles Aquests canvis van ser comunicats ahir a la tarda per Zapatero als afectats, tal com ha comentat ell mateix en conversa informal amb els periodistes, després de la roda de premsa en què ha anunciat el canvi de Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.