cielo claro
  • Màx: 32°
  • Mín: 24°
31°

Posen en marxa una campanya, en anglès, a favor de «l'oci responsable i el civisme» a Magaluf

El Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Calvià promouen de manera conjunta la campanya 'Diverteix-te amb respecte'; una campanya, en anglès, a favor de «l'oci responsable i el civisme» a Magaluf.

Durant la presentació de la campanya, el conseller de Turisme del Consell de Mallorca, José Marcial Rodríguez Díaz, ha remarcat que «el turisme responsable és més que un objectiu, és l'horitzó que ens marcam per a garantir la convivència de turistes i residents. Hem de treballar per a conscienciar a tothom de la necessitat d'un comportament cívic en nom de la convivència i el respecte mutu».

Juan Antonio Amengual, batle de Calvià, ha apuntat que «és vital que les institucions col·laborem i anem de bracet en iniciatives com aquesta. Calvià és un destí d'oci segur que camina cap a l'excel·lència. Si alguna cosa ens distingeix i es reconeix en els mercats d'origen és la nostra qualitat. I això només pot mantenir-se amb l'impuls del civisme i la responsabilitat de turistes i residents».

La campanya emana del Compromís per un Turismes Sostenible de Mallorca, Pledge, presentat el mes de novembre passat i que suma un important nombre d'entitats i institucions adherides: des de la OMT fins a les diferents administracions de l'illa, passant per entitats privades, empreses i associacions de diferent índole.

Una de les claus del Pledge és que, a més de promocionar treballar la marca Mallorca a l'exterior, també es duen a terme accions des de dins per a arribar tant als visitants que ja són a Mallorca com als residents. «El focus s'ha posat sobre la protecció, la regeneració i la preservació de l'illa», han assenyalat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.