nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Enguany a Calvià Sant Jordi no matarà el drac, morirà a mans de Saint George

228307

Aquella frase atribuïda a Josep Tarradellas que advertia que «en política es pot fer tot, menys el ridícul», cobra vigència i serà una constant a tenir en compte durant l'actual legislatura al municipal de Calvià.

La combinació de mala fe i beneitura que acumulen els actuals dirigents de l'Ajuntament del municipi calvianer rema en direcció contrària a la que aconsellava el president de la Generalitat.

No han acabat de mostrar els peus per un costat que ja es tornen a posar en ridícul per l'altre: el proper 23 d'abril, en comptes de celebrar la festa de Sant Jordi, una festa nascuda al nostre país que s'ha estès a tot el món, celebraran 'Saint George', patró d'Anglaterra.

L'Ajuntament de Calvià ha anunciat per als propers dies 26 i 27 d'abril, a Palmanova amb un programa sense cap acte relacionat amb els llibres.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa 27 dies
Ni una cosa, ni la otra.

El Día del Libro de toda la vida.

@escardapenes, aprovecha, que hay ofertas.
Valoració:-2menosmas
Per Tanmateix seria foraster, fa 29 dies
Per fera foraster a Sant Jordi, com fan amb el rei En Jaume, gairebé millor que el facin anglès., que almanco també és el patró d'Anglaterra.
Valoració:8menosmas
Per Josep Miquel, fa 29 dies
Aixo es curtor en grau summa cum laude, fa falta esser molt ignorant i molt miserable per atrevir-se a fer aquests doiarro, pero clar on no ni ha que no en cerquin. Au endavant a fer el ridícul, regidors de la dreta titella i de la ultradreta nazi i violenta. A ca nostra sobran, pero be al manco ens podem enriure de vosaltres quant sortigueu a fer una opereta bufa. No vos deu quedar molt mes de dues neurones bones i que patinen. Vos convendría fervos-ho mirar
Valoració:7menosmas
Per A. Cirer, fa 29 dies
Patètics, incults, mesells, curts de gambals, ignorants, esperpèntics, babaus, llepaculs, analfabets, esclaus, genteta, mala gent...
Valoració:10menosmas
Per Pobleret, fa 30 dies
Uns auténtics rucs. No sé si hi ha més anglesos o catalans a Calvià. El que és segur és que hi ha pardals amb anses i bosses tristes a balquena abduïts per una forasteria curta,curta.
Valoració:10menosmas
Per MMXXIX, fa 30 dies
"Para que se consiga el efecto sin que se note el cuidado", digué el conde-duque de Olivares, i avui els seus admiradors segueixen aplicant la seva consigna perquè veuen que nosaltres som bons de dur i de convèncer, i sobretot obedients.
Valoració:15menosmas
Per Sant Jordi, fa 30 dies
Parties of Saint Anthony and Saint Sebastian
January 2025
Enjoy Calvianator!
Valoració:7menosmas
Per Fiu Fiu, fa 30 dies
Es que hay más británicos que catalanes
Valoració:-9menosmas
Per Quin desastre, fa devers d'un mes
Quin ridícul més espantós!!!
Valoració:27menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente