cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Catalina Soler tornarà a ser batlessa de Felanitx amb el suport d'El PI

El PP i El Pi han arribat a un acord de governabilitat per als pròxims quatre anys a Felanitx, de tal manera que la candidata 'popular', Catalina Soler, serà la batlessa del municipi. Per la seva banda, el candidat d'El Pi, Jaume Montserrat, serà el primer tinent, mentre que la número dos d'El Pi, Melanie Mesquida, serà la regidora delegada de Portocolom.

Segons han recordat tots dos partits aquest dilluns en nota de premsa, davant els resultats obtinguts en les eleccions del 28 de maig, la suma dels dos partits obté un total de deu regidors (vuit del PP i dos del PI), la qual cosa en suposa un més que la majoria absoluta.

Amb la signatura d'aquest conveni, Soler ha volgut «donar continuïtat al pacte de govern iniciat fa dos anys per a seguir amb la dinàmica de canvi que necessita el municipi» i demostrar que «amb gestió, les coses es fan bé». Per part seva, la número vuit de la candidatura del PP, Catalina Roig, ha anunciat que no recollirà l'acta de regidora per motius personals i, en el seu lloc, entrarà com a regidor el número nou de la llista, Kike Garzón.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx, fa dervers d'un any
Quan qualcú fa manetes amb mentiders, corruptes i manipuladors, un acaba impregnat del resclum d'aquells que tenen damunt seu infinits casos de podridura sistèmica, per més desodorants que vulguin fer servir. I és de vera que ja tufejen. Ufff...
Valoració:5menosmas
Per Anselm Llull, fa dervers d'un any
Quina pudor que fa el PI
Valoració:10menosmas
Per Pescador, fa dervers d'un any
Ara entenc l'oferta d'un motorino de posicionament que el Pi oferia al mercat electoral. Era per posicionar-se damunt el PP!!!.
Valoració:6menosmas
Per País, fa dervers d'un any
El PI fent candidatures de país, clar.
Valoració:11menosmas
Per Idò bé, fa dervers d'un any
No me queia massa bé, però reconec wue almanco ha tingut coneixement, a l'hora d'estriar als seus socis de govern.
Valoració:3menosmas
Per llonguet, fa dervers d'un any
Molt ben fet... És molt important que el PP tengui alternativa de socis per no abocar-lo als braços de la ultradreta espanyolista.

I que els partits sobiranistes no quedin arraconats prenent com a referència partits espanyols, ni a la dreta del PP ni a l'esquerra del PSOE.

Sempre pel mig!
Valoració:2menosmas
Per Vidres romputs, fa dervers d'un any
Esperpèntic a més no poder
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente