muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
13°

MÉS per Mancor denuncia una agressió homòfoba durant la nit electoral del 28M

MÉS per Mancor ha denunciat públicament aquest divendres una «agressió verbal homòfoba» i «conducta agressiva» que va tenir lloc durant la nit electoral del 28 de maig. Uns membres de la seva llista electoral als comicis municipals «varen ser agredits».



Segons ha denunciat l'agrupació a través de les xarxes socials, aquella nit, a la plaça del poble, enfront d'un dels bars, van increpar i intimidar amb l'objectiu d'humiliar a un membre de la candidatura. «Van utilitzar expressions ofensives com "Puto Maricón", "no ets ni des poble", "estic fins els ous dels putes rojos" i van faltar al respecte amb agressivitat envers altres membres de la llista», ha denunciat l'agrupació.



MÉS per Mancor ha volgut fer una crida a tots els habitants del municipi «a defensar la convivència i la cohesió entre els ciutadans del poble, a través del respecte i la tolerància». «És essencial reconèixer aquestes faltes de respecte i treballar per combatre'ls, promoure la igualtat i la diversitat, i educar per a la tolerància i el respecte mutu. Cada persona té dret a ser tractada amb dignitat», han assegurat.



Des de l'agrupació de MÉS per Mancor insten l'agrupació del PP de Mancor «que manifesti per escrit la mateixa denúncia pública d'aquests fets provocats per persones amb qui minuts més tard varen celebrar la seva victòria electoral». «Moltes gràcies a les 498 persones que diumenge vàreu votar la candidatura de MÉS per Mancor. Moltes gràcies pel vostre suport i per la vostra educació i civisme en tot moment. Sou exemple i sou orgull», han sentenciat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pinya, fa 11 mesos
No es detrans, és dretans. A veure si t'enteres, betzol. I com tu, jo no insult, betzol
Valoració:3menosmas
Per betzol, fa 11 mesos
Los disparates de algún energúmeno no pueden servir para culpar a las personas que votan derecha.
Aunque a ti te parezca imposible, donde no hay que no busquen, dentro de los grupos "detrans" hay personas serias y honradas que no insultan a nadie.
A ver si te enteras, betzol.
I tant que ja ho val.
Valoració:-4menosmas
Per Ja ho val!, fa 11 mesos
Insulten i a vegades també han tupat a persones, només per no pensar com ells. Però prometen posar ordre i fer cumplir les lleis si governen ells.
Com s' ha d'interpretar això?
Valoració:2menosmas
Per Pepet, fa 11 mesos
Ja començan a desfer-se de la pell de mé,van a cara descoberta,demostran el que realment són.
Valoració:2menosmas
Per pruebas, fa 11 mesos
Pruebas son amores y no buenas razones.
Valoració:-6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente