nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Un ciutadà denuncia una agressió per part del personal de seguretat de l'estació de tren d'Inca

214869

Un ciutadà ha denunciat haver patit una agressió per part del personal de seguretat de l'estació de tren d'Inca el passat dissabte, 27 de maig.

Segons explica el denunciant, l'agressió va ser per part de tres vigilants de l’empresa de seguretat privada contractada pels Serveis Ferroviaris de Mallorca mentre esperava en una zona d'escales ja que no hi ha seients a la zona on ha d'esperar per a accedir al tren amb la bicicleta.

Els agents de seguretat li varen demanar que abandonés l'espai i el ciutadà s'hi va negar argumentant que usa aquest espai per a esperar perquè no hi ha cap prohibició. En negar-s'hi, ha explicat, va rebre la resposta violenta d'un dels vigilants que el va forçar a abandonar les instal·lacions.

Segons explica, en caure un bolígraf a terra, va ser copejat pel personal de seguretat, a la qual cosa va respondre empenyent el vigilant. Després d'això, va ser reduït pels agents de seguretat i posat a disposició de la Guàrdia Civil.

El denunciant ha assegurat que té el comunicat mèdic per les contusions i ha denunciat l'actuació com un possible delicte de lesions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per dic, fa 11 mesos
Carlos Vilalta: Curiós que només posi en dubte la verssió de ciutadans del carrer però mai poses en dubte la verssió de guardes de seguretat,de la guardia civil, policia nacional o guardia urbana.
El noi no reconeix que cometés cap infrancció.Segons ell no hi havia res que indiqués que esés prohibit.
Valoració:0menosmas
Per Arxi, fa 11 mesos
Aquestes feines són normalment són pròpies de xulos ignorants, que el que els falta de cervell, els sobre de testosterona, i ja no diguem si van de tres en tres...
Valoració:2menosmas
Per Guillem, fa 11 mesos
Llegint la descripció dels fets, es pot entendre que el ciclista no molestava a ningú, que no impedia la bona marxa del servei públic, que a l'andana no hi ha un espai adequat ni suficient per esperar el tren i que l'ordre de desallotjament dels tres vigilants obeïa exclusivament a un caprici dels tres vigilants.
Els vigilants contractats pertanyen a una empresa privada amb ànim de lucre, que a diferència de SFM no té un criteri públic de contractació i el seu personal no te vocació de servir als usuaris, de facilitar el confort necessari i el benestar als viatgers o garantir la eficiència del servei ferroviari.
Valoració:9menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
D,acord amb en Pepet. Són els nazivocs esperant a que s,obri la veda i encara tinga més llibertat per atonyinar a la ciutadania. Aquest personal els agraden les accions mogudes propenses a poder repartir. Jo els posava en quarentena, de feina i sou.
Valoració:3menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Solo tenemos la versión del denunciante que, de primeres, ya ha reconocido que infringía las normas de uso de los espacios públicos y que se resistió a las indicaciones del personal de seguridad. Lo demás es lo de siempre, seguid, seguid así.
Valoració:-6menosmas
Per Pepet, fa 11 mesos
Aquests,són els votants de vox,que esperan ser armats,i autoritats,per part del seu admirat faxascal,que ens cuiguin confessats.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente