algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 11.84°
12°

Aquest dijous comença a sa Pobla la segona edició de Collita Negra

212101

La regidoria de Cultura de l'Ajuntament de sa Pobla ha anunciat aquest dimecres que torna a celebrar Collita Negra. Aquest cicle d'esdeveniments neix emparentat amb el cicle Febrer Negre de Palma, tot establint vincles i ampliant l'oferta cultural del municipi pobler, i cada vegada reuneix més adeptes i curiosos del noir.

Aquesta segona edició porta a sa Pobla l'univers noir representat en diferents disciplines, amb presentacions de llibres a conferències sobre cinema, música o teatre. L'acte central del cicle cultural, que durarà fins diumenge, consistirà en un homenatge al prolífic autor català Andreu Martín per la seva dedicació a la literatura negra. L'acte se celebrarà a sa Congregació el dissabte capvespre.

Els actes comencen aquest dijous amb una lectura dramatitzada a partir d'un text del segle XIX, en el qual es condemna a mort a un fill per haver matat al seu pare, i acaben amb una obra de teatre a càrrec de l'autor català Fermí Fernández, El Sommelier. Ambdues activitats es faran a la Clínica de cas Paraire, una de les edificacions més grans del municipi, i ja se n'han exhaurit les entrades.

El regidor de Cultura, Antoni Simó Tomàs, valora «molt positivament» la continuïtat del cicle i afegeix que l'edició d'aquest any «és de la mateixa qualitat que la passada, i que ningú hi quedarà indiferent». El batle, Llorenç Gelabert, considera que «és una proposta interessant» i estén la convidada a gent de dins i fora poble.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.