algo de nubes
  • Màx: 28°
  • Mín: 19°
23°

Convocats els Premis Ciutat de Manacor 2023 de creació literària, musical i plàstica

L'Ajuntament de Manacor, de la mà de la Institució Pública Antoni M. Alcover, torna a convocar els Premis Ciutat de Manacor. En aquesta edició es premiaran les categories de Novel·la, Poesia, Teatre, Assaig, Música i Arts plàstiques.

«Els Premis Ciutat de Manacor són una fita molt important dins el calendari cultural de Manacor i d'arreu dels territoris de parla catalana, que recentment han afegit les categories de música i d’arts plàstiques», destaca el batle de Manacor, Miquel Oliver.

«La participació a aquests prestigiosos guardons és el punt fort» que destaca la gerent de la Institució Pública, Cristina Duran, fent referència a les més de 150 obres presentades durant l'edició del 2021. Durant aquests darrers cinc anys, del 2018 al 2022, s’han repartit en premis fins a 66.000 €.

El termini per a presentar originals comença aquest dijous 23 de març i finalitza el 17 d’abril de 2023. L’acte de lliurament dels Premis Ciutat de Manacor de les categories literàries de Novel·la, Poesia, Teatre i Assaig tendrà lloc dia 10 de juny de 2023. Pel que fa a les categories de Música i d'Arts Plàstiques, se seguirà el mateix format que en les passades edicions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.