cielo claro
  • Màx: 19.81°
  • Mín: 9.02°
19°

'El valor dels treballs invisibles de les dones a la Formentera del segle XX' és el projecte de recerca guanyador de la primera beca d'Igualtat del Consell

208351

L'àrea d'Igualtat del Consell de Formentera ha informat aquest dimarts que el projecte 'El valor dels treballs invisibles de les dones a la Formentera del segle XX. Referents de pràctiques per la sostenibilitat de la vida', de les investigadores Mònica Grau Sarabia i Stella Mally, ha set el guanyador de la primera beca d'investigació d'Igualtat que concedeix la institució insular.

La memòria del projecte, que ha rebut una dotació econòmica de 8.000 euros, es planteja com a objectiu de la recerca «visibilitzar i posar en valor les pràctiques econòmiques que han realitzat les dones a Formentera per garantir el benestar i que han permès el progrés», com són la relació i utilització dels recursos naturals (aigua, terra, animals), l'agricultura, la pesca, la ramaderia, el turisme, la cura de les persones i la criança.

La presidenta i consellera d'Igualtat, Ana Juan, ha destacat que «el propòsit d'impulsar per primera vegada aquesta beca és reconèixer, a través de la investigació i el coneixement científic, la importància de la dona en la societat formentera». Els resultats d'aquest estudi, ha dit, «ens han de servir de punt de partida per aconseguir una societat més igualitària a l'illa».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.