algo de nubes
  • Màx: 12.72°
  • Mín: 7.77°
12°

#25N: Manacor organitza la sisena Marxa de torxes

L'Assemblea Antipatriarcal de Manacor ha organitza la sisena Marxa de Torxes per commemorar el 25N, Dia Internacional per a l’eliminació de la violència contra les dones. Aquesta acció se suma als actes que ja hi ha organitzats al municipi per l'Ajuntament.

La marxa començarà a les 19 h de la plaça de sa Mora, on volen recordar totes les víctimes de la violència masclista que han estat assassinades durant el 2021. Més tard, a les 20 h, la columna confluirà amb la concentració que ha organitzat el col·lectiu Dones de Llevant a sa Bassa.

Altres actes que hi haurà durant la setmana del 25N son un el cicle de xerrades 'Violències soterrades', que es faran dia 16 23 i 30 de novembre; dia 18 l'Espai de Dones de l'Espai Na Camel·la ha organitzat la projecció del documental 'El orden de las cosas'. Així com, la instal·lació 'Home sweet home', a càrrec d'Ennigulart dissabte 27 de novembre, de 10 h a 19 h a la plaça de sa Bassa, i l'exposició 'Femme', de Bel López, que serà al Centre de Salut de Porto Cristo fins dia 30 de novembre.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@Fíns quant haurem de suportar això?,
Sabes lo que es el masoquismo?
Pues es sentir complacencia al sentirse humillado o maltratado.
A mí, personalmente, me recuerdas a esas personas que, a pesar de sentir algún tipo de dolor o sufrimiento realizando una acción, no pueden evitar seguir haciéndolo porque les produce un placer perverso.
Tan sencillo como no leer lo que te humilla tanto.
Pero en el fondo no puedes vivir sin ello.
Y es que lo perverso y absurdo va junto.
Que nadie lo dude.

Valoració:-3menosmas
Per Fíns quant haurem de suportar això?, fa mes de 2 anys

@Mallorquin
Saps que és el Test de Rorschach?
Doncs és un test, mitjançant el que se presenten a un individu unes taques de tinta, fetes a l'atzar, sobre un paper que després s'ha doblegat, perque aquest individu digui que li sugereixen. I aquestes taques, que en realitat serà el que pensa, i amb el que està obssessionat.
A jo personalment, les marxes de torxes me recorden a les que fan els motoristes i els esquiadors, per recordar als seus morts en accidents de moto o d'esqui, o a les processóns que se fan a Roma per Setmana Santa, entre momtes altres processons civils o de moltes religions i a molts de països.
I és que a cada un, li recorda el que ha viscut, però també el que és.
I és qie com que no tenies altra cosa per fer, més que venir a insultar als defensors de la nostra llengua i cultura, per ser més divers, també l'has agafada contra les víctimes de la violència masclista.
I és que tot el que és malign i tòxic, va junt. Que ningú ho dubti

Valoració:1menosmas
Per Mallorquí, fa mes de 2 anys

Qué feo y primitivo esto de las marchas con antorchas… Me recuerda a las marchas nazis o a las de la ANC (tanto monta, monta tanto)

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente