nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

Cesc Mulet, Lluís Maicas i el personal dels centres sanitaris d’Inca rebran el Premi Dijous Bo 2021

El ple de l’Ajuntament d’Inca ha ratificat la proposta de la Comissió Municipal de Cultura per concedir els Premis Dijous Bo 2021 a Francesc Mulet Ferriol, Lluís Maicas Socias i el personal dels centres sanitaris d’Inca. Aquests guardons, els quals s’entreguen anualment en el marc de la gran Fira de Mallorca, reconeixen aquelles persones, entitats o institucions que han dut a terme una activitat en benefici de la societat inquera o que hagin destacat de forma rellevant per la seva aportació al progrés de la ciutat.

Així docs, la Comissió Municipal de Cultura ha decidit guardonar Francesc Mulet Ferriol amb el Premi Dijous Bo 2021 per la seva meritosa trajectòria professional i contribució en la divulgació del coneixement i la difusió de la cultura amb continguts audiovisuals. Mulet va produir la pel·lícula 'El vent del mar' dirigida per Agustí Villaronga, la qual va rebre el premi a la millor pel·lícula en el Festival de Cinema de Màlaga.

D’altra banda, Lluís Maicas Socias rebrà aquest guardó per la valuosa i innovadora tasca realitzada en el món de l’art i la creació literària. Maicas és poeta, novel·lista, articulista i artista plàstic amb més de vuitanta obres publicades. A més a més, l’inquer ha mantengut al llarg dels anys una actitud tenaç en defensa de la llegua.

Per últim, es guardonarà també amb el Premi Dijous Bo 2021 tot el personal dels centres sanitaris del municipi i l’hospital d’Inca. Aquest premi és un agraïment a l’esforç individual que han fet totes aquestes persones durant els darrers mesos per contribuir al benestar col·lectiu, convertint-se en un símbol de la lluita contra la pandèmia.

La gala d’entrega dels Premis Dijous Bo 2021 es durà a terme el pròxim 16 de novembre, coincidint amb la setmana gran del Dijous Bo.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.