nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

El ca d’Inca protagonitza el cartell del Dijous Bo 2021

El Dijous Bo 2021 ja té imatge. L’empresa inquera Neo Agencia ha resultat la guanyadora del concurs convocat per l’Ajuntament d’Inca amb la finalitat d’escollir la imatge promocional de la gran fira de Mallorca. El batle d’Inca, Virgilio Moreno, el regidor de Dijous Bo, Antoni Peña i el regidor de Comunicació, Miguel Ángel Cortés, juntament amb el gerent de l’empresa, José Antonio Vidal, han presentat el cartell.

«Després d’un darrer any sense Dijous Bo, avui presentam aquest cartell amb més il·lusió que mai. La proposta escollida representa a la perfecció el sentiment actual de tots els inquers i inqueres. Inca torna a ser una ciutat molt activa en plena temporada alta amb les Fires i el Dijous Bo», assenyala Moreno.

El protagonista de la imatge és un ca, que representa l’orgull i l'alegria de tots els inquers de poder tornar a celebrar el Dijous Bo, després de mesos tan complicats. Així doncs, el claim que enguany proposa el cartell guanyador és «La ciutat d’Inca torna a passejar». En aquest sentit, Vidal destaca que «vàrem presentar aquesta proposta per ajudar a promocionar i recuperar aquest dia tan especial. Des del primer moment, teníem clar que havíem de fer al·lusió a la crisi generada per la Covid-19 i la importància de poder recuperar les nostres tradicions».

Per a poder desenvolupar la proposta guanyadora, Neo Agencia ha comptat amb la col·laboració del fotògraf Víctor Prieto i els models Toni Morell i el seu ca, Django, que també han participat en la presentació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.