muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

Santanyí presenta la campanya solidària en contra del càncer de mama 'Recicla Vidre per elles'

L'Ajuntament de Santanyí, juntament amb el Govern i la Fundació Sandra Ibarra ha presentat la campanya solidària 'Recicla Vidre per elles'.

La iniciativa consisteix a instal·lar dos iglús roses al carrer de na Ravandella de Santanyí per fomentar el reciclatge de vidre i la prevenció del càncer de mama.

La campanya desenvolupada amb motiu del Dia Mundial del Càncer de Mama, destaca la importància de tenir cura del medi ambient i tenir cura de la salut mitjançant la prevenció.
Agatha Ruiz de la Prada ha dissenyat un miniglú per l'ocasió que es podrà adquirir a través del web miniglu.es i els beneficis es destinaran a la Fundació Sandra Ibarra per contribuir a la prevenció i investigació del càncer.

Segons les darreres dades relatives al 2020, els habitants de Santanyí varen reciclar un total de 448 tones d'envasos de vidre, la qual cosa suposa que cada habitant va reciclar de mitjana 36,2 quilograms. Respecte a la taxa de contenerització, Santanyí se situa amb una mitjana de 121 habitants per contenidor, comptant amb un total de 102 iglús pels residus d'envasos de vidre instal·lats.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.