algo de nubes
  • Màx: 16.31°
  • Mín: 7.61°
16°

Contractació del servei d’esterilització per a l'Hospital Comarcal d'Inca

El Consell de Govern ha autoritzat el director general del Servei de Salut de les Illes Balears per tramitar el contracte del servei d'esterilització i arrendament financer amb opció a compra de l'equipament d'esterilització i el seu servei de manteniment per a l'Hospital Comarcal d'Inca.

El pressupost base de licitació és d'1.610.606 €, i el valor estimat és d'1.331.080 €, sense possibilitat d'eventuals modificacions ni possibles pròrrogues.

El Govern de les Illes Balears ha de garantir el bon funcionament del sistema sanitari públic exercint les facultats que les lleis específiques li atribueixen, aplicant els seus mitjans organitzatius, emprenent accions per satisfer el dret de protecció de la salut i gestionant òptimament els recursos de què disposa per oferir les prestacions i els serveis sanitaris. Per això, es fa necessari comptar amb un servei d'esterilització que permeti garantir la destrucció de tots els microorganismes patògens i no patògens, incloses les seves formes de resistència, que puguin comprometre la salut dels usuaris.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.