cielo claro
  • Màx: 20.54°
  • Mín: 13.55°
20°

El batle de Manacor carrega contra el Govern espanyol per no abonar una subvenció promesa per a reparar els danys causats pel temporal Glòria

Miquel Oliver, batle de Manacor, ha criticat durament al departament de Costes, depenent del Govern espanyol, per no abonar una subvenció promesa per ajudar a pal·liar els estralls causats pel temporal Glòria de gener de 2020. Cal recordar que Capdepera i Manacor varen ser els municipis més afectats.

Segons ha explicat Oliver a través d'un fil de Twitter, «el Govern espanyol (Costes) va dir que no es volia fer càrrec de les despeses de les reparacions, però que si l'Ajuntament ho volia arreglar, el 'Gobierno' autoritzaria que es poguessin arreglar i que 'si tot anava bé' amb una subvenció en pagarien la meitat».

Segons ha recordat el batle, l'Ajuntament de Manacor fa afrontar el cost de les següents separacions: l'estació de bombeig de Cala Magrana, la reparació dels desperfectes a ses Coves Blanques de Portocristo, i reparar el passeig de Cales de Mallorca i un tram del passeig de S'Illot. «El cost de totes les actuacions va ser de quasi 700.000 euros», ha recordat.

Segons Oliver, «un any i mig després, s'han publicat en el BOE els imports que es repartiran per 'subvencionar' un màxim de 50% del cost total de les reparacions. Idò no, Manacor no surt a la llista!».

Segons ha denunciat el batle, «en un exercici de responsabilitat, l'Ajuntament fa les obres a ca un altre (Costes) per tal de garantir la mínima afectació pel turisme i els habitants i en lloc de donar-nos les gràcies per actuar aviat ens diuen que 'com a molt' ens donaran el 50% del que costi, sempre que es demani la concessió d'explotació i s'autoritzi fer les obres d'urgència, i ara cerquen una excusa per no haver de pagar un sol cèntim a Manacor i reparteixen una misèria als altres ajuntaments». «Ja sabeu qui ens roba? Vergonya», ha sentenciat el batle.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 👏 Mambelletes, fa mes de 2 anys

En Miquel Oliver és un excel.lent batle. També ha fet instal.lar una planta potabilitzadora d'aigua, perque els manacorins puguin beure i cuinar amb l'aigua de l'aixeta.
Veurem si el poble ho reconeix, o s'estima més tenir la colla de conspiradors que hi havia abans.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente