cielo claro
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.53°

MÉS per Campos proposa 'píndoles' d'humor per explicar les decisions «totalment incompressibles» de l'equip de govern que causen «vertigen i mal de cap»

MÉS per Campos ha decidit explicar amb humor i a través de diferents 'píndoles' el Plenari de l'Ajuntament de Campos celebrat el darrer mes de juliol. «Hem decidit expressament aquesta fórmula, perquè l'equip de govern i les seves decisions totalment incompressibles en ple segle XXI ens causen vertigen i mal de cap (per dir-ho de manera suau)», han assegurat.

Així, la formació sobiranista ha donat a conèixer 3 píndoles inicials:

Píndola 1. Segons MÉS per Campos, «després de mesos d'exigir que els Plenaris s'enregistressin, i quasi afònics de demanar que es facin telemàtics per mor de la Covid-19, ens responen que els enregistraments que darrerament es fan, no estan penjats a les xarxes perquè no tenen obligació i que seguiran sent presencials i sense públic». Segons la formació, «estem davant d'una anomalia democràtica que denunciem. Els Plenaris, els debats, les propostes que es discuteixen s'han d'apropar als ciutadans i ciutadanes de Campos. Els Plens seguiran sense públic, sense imatges i només es podrà accedir a un acte de sessions escrit i que resumeix una part del que passa als Plenaris». «Aquest equip de govern, posa totes les traves del món a la transparència democràtica. Què volen amagar? La pluralitat? El seu to intolerant i autoritari als Plens?» es demana la formació.

Píndola 2. Segons els ecosobiranistes, «voten en contra de la nostra Moció, en la qual volem reconèixer a les funcionàries de l'Ajuntament el dret de disposar d'unes hores per llei, per tal de pal·liar els efectes dels dolors que afecten psicològicament i físicament a les dones durant la menstruació i el climateri. Els drets de les dones són batalles llargues i dures i pensàvem que Campos podia ser un Ajuntament pioner a Mallorca perquè tenim una batlessa». «Tenim una batlessa davant el consistori garanteix que el PP ha votat que SÍ? Doncs no, han votat NO!!! Dona i feminista és el mateix?» es demana la formació.

Píndola 3. Segons ha explicat MÉS en aquesta píndola, «l'Associació de Memòria de Mallorca va promoure una declaració de condemna del cop d'estat feixista, amb motiu del seu 85 aniversari. El Consell de Mallorca i 33 ajuntaments de Mallorca s'hi varen adherir. Els demòcrates de Campos ens hem demanat el perquè de la no adhesió del nostre poble a la condemna a l'aixecament feixista que va provocar una guerra civil i 40 anys de nefasta dictadura». «La resposta del PP de Campos a la nostra pregunta va ser que, 'perquè així ho va decidir l'equip de govern'. És a dir, el PP de Campos va decidir que no s'adheria a la condemna de l'aixecament feixista d'una forma conscient. Democràcia? Condemna del feixisme?», s'ha demanat la formació.

D'altra banda, en referència al tema d'en Aksel Barrios, la formació ha declarat que donen suport a tots i tots els treballadors de l'Ajuntament. «Demanem a l'equip de govern ens convoqui aviat a través d'una Junta de portaveus per conèixer tota la informació que hagi pogut saber sobre el cas. I que no estiguem informats a través de la premsa. A partir de la informació que rebem, tindrem una postura oficial», han explicat.

Finalment, des de MÉS per Campos han assegurat que seguiran treballant «per situar Campos dins d'un espai de democràcia, transparència, modernitat, feminisme, ecologisme, pluralitat, entre altres. Per situar a Campos al segle XXI, però no és fàcil».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maria, fa mes de 2 anys

La mafia de campos, si no son transparentes es porque algo esconden. Nos tratan de tontos y encima se enorgullecen. Al final todo termina descubriéndose.

Valoració:1menosmas
Per L'amo de Son Carabassa, fa mes de 2 anys

Uau! Em pixo de riure amb aquestes píndoles humorístiques....Quina passada!!! Què bones són, realment!! Impressionant aquest sentit de l'humor! Quin nivell humorístic tan bo! Uf....no puc aturar de riure....per favor.....moriré d'un atac de rialles.....

Valoració:-3menosmas
Per Ten-Tol, fa mes de 2 anys

Les majories absolutes d'aquest estil de partits ja sabem cap a on duen, i no tot ha de valer per ser un Bon Pla.
Circulació caòtica, camions de material de construcció amunt i aval dins el casc urbà, manteniment carrers, etc,etc,etc

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente