algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Pollença anuncia unes festes de la Patrona «carregades d'actes culturals», però sense la tradicional simulació de 'moros i cristians'

L'Ajuntament de Pollença ha anunciat que les festes de la Patrona 2021 estaran «carregades d'actes i esdeveniments culturals per mantenir l'esperit festiu» i que es respectin totes les mesures de seguretat.

El consistori ha explicat que el pregó serà l'inici i que hi haurà concerts, combats de gloses, humor, llibres, teatre, màgia i actuacions infantils, entre d'altres. Malgrat això, no hi haurà simulacre de 'moros i cristians'.

Per altra banda, el batle de Pollença, Tomeu Cifre, ha lamentat que enguany les festes tampoc puguin ser igual que «les de tota la vida». Encara que ha assegurat que «s'esforçaran per mantenir l'esperit».

Tots els actes seran culturals o esportius i es regiran per les mesures d'aforament. A més, els assistents hauran de seure i s'evitaran aglomeracions. L'ús de la mascareta serà obligatori en tot moment i es mantindrà la distància de seguretat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.