nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

Un grup de militants feixistes es dedica a entrar als comerços de Manacor, insultar els propietaris i cridar «¡háblame en español!»

173299

Un escamot d'almenys 3 militants feixistes, s'han dedicat aquest dilluns i aquest dimarts a passejar per Manacor amb simbologia feixista i a entrar a diverses oficines i comerços per intentar provocar incidents.

El modus operandi sempre és el mateix: un dels membres de l'escamot entra en un establiment públic i, sense fer cap despesa ni demanar res en concret, exigeix amb males maneres «¡háblame en español!»... Tot seguit abandonen el local i se'n van insultant el personal del comerç o oficina.

Segons testimonis dels fets, no són veïns de Manacor: «mai els havíem vist per aquí», ha explicat un dels comerciants insultats.

Un dels provocadors es passeja amb un quad amb una bandera espanyola monàrquica i una amb l'escut franquista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente
Per tonietlo, fa mes de 3 anys

Si es de sa foto van a ciutats grosses, potser sa gent els animarà i es farà selfies. Perquè creurien que és una comèdia per promocionar una peli de riure, una sàtira o caricatura.
Com tipus Torrente, però pes confinament, com Don Quijote amb lectures èpiques de cavalleries i amor, el Cid Campeador, Tirant...
I amb ets ositos enfilats o ensartats em recorda Mad max o pelis sobre canibalisme alienígena.
Tendrien es seu punt si no fessin por de veres.
Va bé sa notícia, si ens els trobam qui hem patit agressions xenòfobes i ens agafa per sorpresa poden fer mal aquests escamots. Alerta amb es sustos i sa calor...

Valoració:5menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

A uno que firma sebastiá. (Vete a saber si es el único seudónimo que utiliza).:

A primeros del mes pasado, me operaron de un ojo. A la semana siguiente del otro. Ya me dirás como puedo estar frente a un ordenador.

Del resto de tu escrito, te lo puedes poner donde te quepa.

Valoració:-3menosmas
Per Si tens set vés al mar., fa mes de 3 anys

A vosaltres, ni hablar ni res. Ni aigua!

Valoració:4menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

A unos que firman como:

"Eloy", "Emigrante", "Claro que sí, guapi", "Balearium", "X.ray", "i tan @| fals", y presuntamente algunos más.

Si fuerais personas de dignidad, si tuvierais lo que hay que tener, como mínimo vergüenza, habríais salido a la palestra, hace bastante tiempo, para decir que no tenéis nada que ver con BALMANY, ni ahora ni nunca. Ni sé quienes sois, ni me interesa. Pero las personas con valor y sentido de la justicia dan la cara. O por lo menos se ajustan a la verdad.

Unos bellacos. Unos sinvergüenzas.

Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 3 anys

@balmany

No te molestes en explicar a @Sebastián el tema de los seudónimos.

No le entra en la cabeza que haya más de una persona que critique sus comentarios de bobito solemne.

No le da para más.

También entiendo que es lo único que tiene para pasar la mañana. Los hay que van a mirar obras, a un banco del parque o a pasear a los nietos.

Me inspira ternura, en el fondo.

Valoració:-5menosmas
Per mallorquín, fa mes de 3 anys

@ Sebastián
Qué fácil es hacerse el gallito escondido detrás de la pantalla del ordenador, panca miserable...

Valoració:-4menosmas
Per Pere delirium tremens, fa mes de 3 anys

Vigila, balmany, que uns veuen elefants roses volant, i altres veuen "emboscados" per tot arreu. Qualsevol cosa menys comentar la noticia, eh punyetero? I per comentarla res com mirar la natura. Els mandrils nomes actuen per ordre del macho alfa, que deu anar cremat pels comentaris de les darreres noticies sobre discriminacio linguistica.

Valoració:4menosmas
Per balmany, fa mes de 3 anys

A "Tià", o como se llame:

Yo a Vd. no le he insultado en ningún momento; no sé en base a qué lo hace contra mi persona.

No me importan en absoluto, los seudónimos (los "amantes" del idioma los llaman "nicks") que pueda tener Vd. No obstante, sigo creyendo que Tià, Tianet, Sebas o sebastiá, es la misma persona. Presuntamente una manera muy infantil de permanecer emboscado.

A mi me endosan más del 80 por ciento que de ninguna son míos. Para dejar las cosas en su punto justo, solo utilizo uno. Ojalá todos hicieran lo mismo.

Recuerde. Yo a Vd. no le he insultado.

Valoració:-6menosmas
Per Jo no els llegesc, fa mes de 3 anys

Jo amb aquests fatxes que se porten ben igual que aquests nazifatxes que molesten als comerciants. no llegesc cap comentari, però els dono un punt negatiu per ser tan desagradables.

Valoració:6menosmas
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ balmañ .- A primers del mes passat et vaig contestar quan tú vas dir que "Mai catalans" ** fent-te passar per Sebas**. Si alguna vegada has arribat a entendre algun dels meus comentaris, veuràs que jo, mai de la vida no ho podria dir, ni que anés fins al cul del que tú prèns, doncs jo soc CATALA i amb molt d'orgull i satisfacció, m'agrada relacionar-me amb la gent dels Països Catalans.
Vas reconèixer tú mateix, fa quinze dies que havies usat tres o quatre pseudònims ( i jo et dic que bastants més) Tú precisament que ets el que critiques a A.G perquè voldries saber el seu nom... (no sé pas per què), tú que poses el nom que et sembla i sense mida.
I encara en fabriques pels altres, o els copies tant te fa "es bestià", "balearium", "i tant @l fals", "claro que sí guapi", "votante de ciudadanos", "Eloy", "som qui som", "Emigrante", "geu" "x-ray", etc ... et sonen? SON TEUS.
Veig que segueixes siguent el falsari, covard, embustero, intoxicador, botifler, i somniatruites llepaculs eÑolista, intrigant i poc pesquis, però sobretot, sense cap mena de dignitat.
Ja t'he dit moltes vegades que si ets mentider has de tenir memòria però un curt de gambals com tú, no recorda ni que el primer que et va dir capsigrany, vaig ser jo. Es veu que et va agradar.
I, per cert, la teva cohesió gramatical, és bastant deficitària, quan l'espanyol, ets tú i t'ho ha de correggir un català CATALA. Només sou bons per enredar.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 4
Siguiente