algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Podemos i el PSOE de Felanitx s'abstenen davant una moció en contra del decret de territori

La protecció del territori i el medi ambient no semblen tenir gaire importància per la majoria de les formacions de Felanitx. Podemos i el PSOE es varen abstenir en el darrer plenari celebrat aquest passat dilluns, davant una moció presentada pel PP i el Pi i que pretenia pronunciar-se en contra del Decret de protecció del territori aprovat pel Govern, del qual Podemos i el PSOE formen part.

L'única formació que va tenir el vot negatiu per part d'aquesta iniciativa va ser el Bloc per Felanitx, qui ha lamentat aquesta situació, sobretot, per part dels partits que suposadament tenen una sensibilitat mediambiental i que, la seva mateixa formació en el Govern, varen tirar endavant el decret en qüestió. «La defensa del medi ambient no va amb ells. Potser ha arribat el moment que des del Bloc ens replantegem les aliances postelectorals. Una cosa és que maniobrin per evitar que surtis a la foto i l'altra que les línies mestres siguin divergents», han assenyalat des de la formació municipalista.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per sebastià, fa mes de 3 anys

@ Nofret .- Valoro molt la teva honestedat en creure que ningú (de la casta) faci quelcom a canvi de res. I d'aixó se'n valen. Jo no ho crec pas doncs ja fa temps que em van explicar el conte del llop i els bèns, xais o xots.

Valoració:3menosmas
Per Nofret, fa mes de 3 anys

Del PSOE, ho podíem esperar. Els poderosos interessos de la banca, els hotelers, i els urbanitzadors, els tenen agafats pel coll. Però lo de PODEMOS, fa plorera. Han perdut el nord, abandonen l’espai de les esquerres a canvi de res.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente