algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Restringeixen la circulació de la carretera de Formentor del 15 de juny al 15 de setembre

La consellera insular de Territori i Infraestructures, Mercedes Garrido, ha presentat aquest dimarts la proposta de restricció de circulació de la carretera de Formentor, que tendrà lloc del 15 de juny al 15 de setembre, és a dir, durant un mes més que el 2018, quan les restriccions varen tenir lloc des del primer de juliol al 31 d'agost.

«Estam davant d'un exemple d'entesa entre totes les administracions públiques amb l'objectiu de mantenir la Serra de Tramuntana i, en concret, el far de Formentor, el qual necessita protecció», ha explicat en roda de premsa.

D'aquesta manera, l'accés al far estarà regulat els set dies de la setmana en un horari de 10.00 a 19.00 hores amb l'objectiu de preservar «un dels espais més emblemàtics de la Serra», patrimoni mundial de la humanitat per la Unesco.

En concret, es restringiran els onze quilòmetres que uneixen la platja de Formentor amb el far, del quilòmetre 8,7 al 19,6.

Els visitants podran agafar l'autobús (L-353) del TIB, que surt del Port de Pollença cada 30 minuts i arriba fins a la platja i el far.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.