algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.26°

La Policia Local de Llucmajor destrueix més de 2.500 objectes confiscats en la campanya estival

La Policia Local de Llucmajor ha procedit a la destrucció de més de 2.500 objectes confiscats en aquesta campanya estival de 2018. La majoria d'aquest material ha estat agafat a la zona costanera de s'Arenal i procedeixen d'activitats sense llicència o autorització (venda ambulant) i també d'altres comportaments prevists a l'ordenança cívica com per exemple causar molèsties als veïns per renous (11 megàfons) o el consum d'alcohol a la via pública pertorbant la tranquil·litat ciutadana (19 poals, 148 envasos de cervesa, 40 de refresc o 30 botelles d'alcohol).

Entre el material destruït, hi destaquen les ulleres (1874), collars i polseres (63), capells (59), peluixos (43), diademes (33), anells (25), bosses (85) o rellotges (25). Hi ha també ombrel·les, gorres, pals selfies, esterilles, rellotges, jocs de trunyelles o pots d'oli de massatge, entre altres objectes.

El material destruït s'ha tractat residualment al punt verd de Son Gall de Llucmajor.

La darrera destrucció de material efectuat per la Policia Local, fou el passat mes de maig en què es varen destruir més de 4.500 objectes. La major part d'aquest material eren falsificacions de marques oficials.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.