algo de nubes
  • Màx: 12.83°
  • Mín: 7.77°
13°

La FELIB recull 144 al·legacions de tècnics i ajuntaments a l’avantprojecte de Llei d’Urbanisme

La secretària general de la FELIB, Neus Serra. | FELIB

La Federació d’Entitats Locals ha fet i recollit dels Ajuntaments un total de 144 al·legacions presentades a l’avantprojecte de Llei d’Urbanisme que es troba en periode d’exposició pública i que ja s’han entregat a la conselleria de Territori.

«Esperam que es puguin assumir el màxim d’al·legacions possible per tal de tenir una llei el més consensuada que es pugui i així evitar que, en un futur, es torni a modificar», ha declarat la secretària general de la FELIB, Neus Serra.

Demostrar talant

La FELIB aposta perquè tant en el tràmit de les al·legacions com en el tràmit parlamentari el Govern demostri talant per assumir les modificacions que faci falta per tal de tenir una llei consensuada que atorgui seguretat jurídica als ajuntaments. «Ës important tenir una legislació estable», ha afegit.

Entre les al·legacions presentades, la secretària general de la FELIB destaca el fet que s’hagin suprimit els convenis de planejament entre els ajuntaments i els particulars, «perquè aquest instrument és una bona eina per aconseguir sòl públic que la regulació actual sí contempla», ha explicat.

Pel que fa a la vessant més positiva de l’avantprojecte de llei, la secretària general de la FELIB, representant dels ajuntaments, destaca la simplificació en la tramitació del planejament urbanístic municipal dividint els plans urbanísitcs en Plans Generals i Plan d’Ordenació Detallada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.