algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
16°

Tres escolars de Llucmajor, finalistes d'un concurs internacional de dibuix

María de Gracia Piña, de l’escola Rei Jaume III, Chiara Nolltze, de Son Verí Nou, i Albert Creus, de Nostra Senyora de Gràcia, han resultat finalistes, en la categoria individual, de la XIII edició del Concurs Internacional de Dibuix Infantil d’Aqualia. Com a premi, han rebut un joc 'El meu primer hort' de mans del batle de Llucmajor, Jaume Tomàs, i el responsable del Servei Municipal d’Aigües, Joaquin Pastor.

Pastor ha destacat la gran creativitat dels dibuixos participants. «És sorprenent la forma tan clara i creativa amb la qual han plasmat el seu lloc ideal i li han donat vida, portant l’aigua a persones, animals i plantes, como fem cada dia des d’Aqualia».

El certamen es va convocar el 22 de març, Dia Mundial de l’Aigua, sota el lema  'Omple el teu món de vida'. L’objectiu marcat pels organitzadors era «destacar la importància de fer servir de forma responsable els recursos naturals, entre ells, l'aigua, per contribuir al desenvolupament sostenible del nostre entorn més proper».

En l’edició d’aquest any han participat prop de 8.500 escolars de 3r i 4rt de Primària dels municipis on Aqualia presta servei a Espanya i Portugal, per fomentar l’habilitat dels nins en l’ús de les noves tecnologies i de contribuir al desenvolupament  sostenible, evitant la utilització del paper. El Concurs s’ha desenvolupat a través del microsite www.ompleelteumondevida.cat/ www.llenatumundodevida.es on els participants trobaven multitud d'il·lustracions per recrear el que per a ells seria el seu entorn ideal i afegir-li el nom que més els hi agradés.

El Concurs Internacional Infantil és una iniciativa que porta tretze anys difonent entre els més joves el coneixement del cicle integral de l’aigua i com uns simples gestos del dia a dia poden contribuir a un ús més eficient d’aquest recurs natural.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per joan, fa mes de 8 anys

Madre mía... Esta "noticia" es de agencias? Dios mio este panfleto panca esta en caída libre...

Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente