nubes dispersas
  • Màx: 17.55°
  • Mín: 8.69°
17°

L'oposició prepara el terreny per a una moció de censura a Manacor

Presentació de l'actual equip de govern de l'Ajuntament de Manacor. | UH.

Segons ha pogut saber dBalears, els partits de l'oposició a l'Ajuntament de Manacor preparen una moció de censura per fer fora l'actual batle, Miquel Oliver Gomila i el seu equip de govern, que integra les formacions MES-ESQUERRA, PSOE i VOLEM.

Aquest dilluns hi ha hagut una reunió a les dependències municipals, en la qual hi han participat representants dels grups de El PI, PP i AIPC.

El fet que aquesta moció es promogui abans de la finalització de l'auditoria econòmica encarregada per l'actual equip de govern ha aixecat moltes suspicàcies.

Segons les converses mantingudes entre les tres formacions de l'oposició, el PP i El Pi es repartirien la batlia, que ostentaria en primer lloc Cati Riera, qui cediria la vara el darrer any i mig de legislatura a Pedro Rosselló, del PP.

De la seva banda, AIPC entraria en l'equip de govern i el seu cap de files, Joan Gomila, esdevendria una espècie de 'batle pedani' de Portocristo.

Sembla que la intenció de les tres formacions de l'oposició seria formalitzar la moció «abans de Sant Antoni».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Cínics, fa mes de 8 anys

O sigui, MES pot pactar amb PSOE i Podemos i el Pi no pot pactar amb el PP?

Valoració:1menosmas
Per Pastoriu, fa mes de 8 anys

El PI prefereix anar amb el PP d'en José Ramón, és el seu vertader projecte de país.

Valoració:2menosmas
Per Emoció, fa mes de 8 anys

Queda clar que a PP, PI i AIPC l"aiditoria els ha posat nerviosos i s'han hagut de posar en narxa per evitar que surtin a la llum les endemeses que feren quan governaven. No han pogut esperar ni el temps mínim ni per poder justificar una moció.

Valoració:3menosmas
Per Luis, fa mes de 8 anys

A l'escrit de abans. He posat malament i volia dir que els de esquerres domes saben dir que els de dretes son mafia!!

Valoració:-3menosmas
Per Lluis, fa mes de 8 anys

Tots aquets que han posat valoracions negatives al meu escrit m'agradaria justifiquesin amb un escrit que ha fet l'equip de Mes , PSOE durant aquets mesos que duen governant!! Perque es molt facil posar una valoreció negativa i tirar terra damunt els altres pertits, peró a l'hora d'explicacions ningú en sap cap!! Aquets de dretes domés saben dir que els altres son una mafia!!pero m'agradaria veure si algu de voltros sap explicar-se del que ha fet tan positiu aquest equip de govern i deixau de dir que els altres son mafia , i que treguin la merda dels altres!! Els que pasa es que es la unica manera que sabeu de defensar-vos i me pareixeria mes inteligent dient el que han fet el vostro equip de govern tan bo que les diferencia dels altres pertits!!!

Valoració:-1menosmas
Per escorpí, fa mes de 8 anys

l'apotecari gomila només desitja ser batle. vendría a sa mare per aconsegui-ho.

Valoració:5menosmas
Per La secta MÉS no té remei, fa mes de 8 anys

Això ha triat MÉS: per ells, millor que el PI vagi amb el PP i ells a l'oposició amb el PSOE abans que fer un Consistori en clau nacional PI+MÉS
Així és la secta MÉS: fanàtics d'ultraesquerra abans amb un foraster d'esquerres que amb un mallorquí de dretes.
No canviaran mai!

Valoració:4menosmas
Per Lluis, fa mes de 8 anys

El que han de fer aquest equip del mes ,es presentar-se a les proximes eleccions a catalunya ja que es preocupen mes per la independencia i funcions de Catalunya que per Manacor!!perque m'agradaria seber que ha fet aquest partit durant aquets mesos, a part de lo de cala barques i s'han equivocat i no saben ni rectificar....

Valoració:-15menosmas
Per GERMANISME, fa mes de 8 anys

Meam si surt tota sa merda den gomila i es tratos d favor a nes seu germa i a sa revista de portocristo q no es mes q un pamflet de AIPC.....

arruix sa mafia!

Valoració:10menosmas
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

Segons crec segons els reglaments de la administració local, només se pot fer una moció després del primer any i encara només dur més de tres mesos.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente