algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Artdemossa: «La nit més màgica de la serra de Tramuntana»

L’Artdemossa tendrà lloc aquest divendres dia 24. Enguany començarà amb el Petit Artdemossa per a tots els infants, que consistirà en un viatge a través de la màgia i la fantasia i dos tallers. A les 20 h el Circ Bover farà la cercavila amb les seves actuacions de clown, malabarismes, acrobàcia, rialles i sorpreses.

Al final de la cercavila el glosador Mateu Xurí donarà la benvinguda a tothom i farà el sus a l'Artdemossa2015, una edició dedicada a l'any Arxiduc. Hi haurà artesania, gastronomia, pintura, joieria, fotografia, màgia i música a diversos indrets del poble. Vuit espais artístics i cinc escenaris on dansa, música i tot tipus de manifestacions culturals.

A l'apartat musical destaca la representació internacional del mexicà Marco Paul que actuarà al petit amfiteatre de la Fundació Coll Bardolet, lloc que per primera vegada a l'Artdemossa acull fins a quatre propostes musicals.

L'escenari de la plaça de Bartomeu Estaràs hi haurà de l'inici al final propostes de Dj’s conduïts per una línia orgànica de ball. Al mirador de la Miranda tendran lloc les propostes més intimistes amb l’actuació final del grup estrella de folk-rock mallorquí d'aquest any passat: Taverners.

A l'escenari principal de Cartoixa cal destacar la presència dels mallorquins establerts a Barcelona DA SOUZA del segell barcelonès Famèlic i l'artista valldemossí David Goode que presentarà un Dj set que té relació musical amb la seva darrera exposició “Producte Balear” (Fundació Coll Bardolet), a on per a aquesta ocasió ha investigat al voltant de l'univers i arrels de la música tradicional mallorquina.

MIRA EL PROGRAMA COMPLET AQUÍ

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.