algo de nubes
  • Màx: 25°
  • Mín: 19°
19°

El PSIB denuncia que el Consell prioritza una ‘carretera a la carta’

9884
El PSIB ha denunciat que el PP arregla les carreteres en funció dels seu interes. | PSIB

El PSIB-PSOE ha denunciat aquest dissabte que el Consell de Mallorca dóna prioritat a una «carretera a la carta» destinada al vicepresident Antonio Gómez i al director insular de Carreteres.

Així ho ha explicat Mercedes Garrido, portaveu del grup socialista, que ha destacat que les obres que es duen a terme a la carretera de Selva-Moscari-Campanet amplien la via «d'una forma molt impactant per al territori i per al paisatge de la serra de Tramuntana, declarada Patrimoni de la Humanitat».

La socialista, en aquest sentit, ha especificat que les obres lleven «voltes a l'anterior traçat fins que s'arriba a la casa del vicepresident del Govern, Antonio Gómez». A partir d'aquest punt, ja no es fa cap modificació del traçat original. 

Actuació «negligent»

Garrido, a més, ha volgut denunciar «l'actuació negligent» del vicepresident de Cultura i batle de Selva, Joan Rotger, que va aprovar al Consell Executiu el projecte de les obres sabent que no havia passat per la Comissió de Patrimoni que ell mateix presideix. «Joan Rotger va permetre iniciar les obres de la carretera Selva-Moscari i que s'haguessin d'aturar per donar-hi a posteriori l'autorització de Patrimoni amb els únics vots a favor del PP», ha explicat la portaveu. 

Els socialistes, a més, volen denunciar les prioritats del PP a l'hora de fer carreteres, ja que finalment el Consell de Mallorca ha renunciat a fer els accessos a Lloseta, la ronda d'Algaida o el desdoblament Campos- Llucmajor «perquè són infraestructures que sí que afecten l'interès general i que s'havien compromès a dur a terme». 

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.