nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
18°

Alternativa per Pollença critica l'actitud submisa del batle

Alternativa per Pollença ha denunciat l'actitud submisa del Tomeu Cifre, batle del municipi. El partit ha denunciat que Cifre es va negar a acceptar la seva petició de realitzar una declaració institucional consensuada per tots els grups per denunciar que els ciutadans no puguin visitar la Fortalesa, incomplint la llei de patrimoni. “Una vegada més el batle demostra el seu servilisme cap a les institucions supramunicipals”, ha assegurat.

Alternativa, de fet, ha deixat ben pales la seva disconformitat. “Ens sembla penós que el batle delegui en el Consell tota la responsabilitat d'un patrimoni ubicat a Pollença i que ni tan sols vulgui fer una declaració institucional demanant simplement el compliment de la llei”, ha afirmat. “Aquesta negativa del batle és una demostració més de la passivitat, servilisme i debilitat de l'Ajuntament davant les institucions supramunicipals”, ha afegit.

Nul·la capacitat
Alternativa ha considerat que l'actitud del batle és una mostra de la nul·la capacitat d'influència de l'Ajuntament en el govern autonòmic malgrat ser del mateix color polític. “N'hem vist de tot color: el tancament del Centre de Turisme Ornitològic de la Gola, l'abandonament de l'Albufereta, no hem arribat a cobrar 200.000 euros del Pla d’Obres i Serveis per Can Llobera, l'Ajuntament ha hagut de pagar nombroses reparacions i millores als col·legis del municipi, que són competència de la Conselleria d'Educació, sense que se'ns hagi retornat ni un euro... Si una cosa podem tenir clara els ciutadans de Pollença és que amb aquests partits governant no pintam res a Ciutat”, ha afirmat el partit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pollenci, fa mes de 9 anys

Senyors de Dbalears, al marge de parlar del TIL i del PSM, un podrieu fixar amb les fotografies que publicau, en concret aquesta façana correspon a Alcudia, i no a Pollença. Al tanto amb els becaris!

Valoració:1menosmas
Per Pepe, fa mes de 9 anys

La foto que acompanya la notícia és de l'Ajuntament d'Alcúdia no de Pollença

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente