nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Manacor escalfa motors amb un rotund assaig de les Completes de Sant Antoni

Unes 300 persones van omplir el temple per participar en el primer assaig de Completes de les festes de Sant Antoni. | A.B.

L'església dels Dolors de Manacor va quedar divendres petita per acollir la multitud que va voler assistir al tradicional assaig de les Completes de Sant Antoni. L'acte se celebra habitualment la vigília de Sant Antoni en l'interior del temple dels Dolors i per al qual en els últims anys ja s'han hagut d'adoptar diferents mesures de seguretat.

Andreu Genovart, rector dels Dolors, va assegurar que la idea és “dignificar les Completes. Una cosa són els goigs i l'altra són les pregàries”. Divendres, unes 300 persones van assistir a la nova primera cita festiva que marca el començament dels actes del món sant antonier.

Genovart, va manifestar que “es tracta d'aconseguir que la gent conegui la lletra del cant de les Completes i, alhora, això repercuteixi en un respecte feia el seu sentit i el lloc sagrat on se celebren”.

Genovart, en una carta titulada Sant Antoni: molta festa, però civilitzada, fa una crida a la població, especialment als joves, a “comportar-se de manera digna en l'interior del temple”.

Nous assaigs
La celebració de la festa en cap de setmana i les situacions de massificació en altres festes, Ciutadella, Pollença o Montuïri han posat en alerta el rector de Manacor i el Patronat. L'assaig es repetirà els dies 12 i 15 de gener. L'assaig dels goigs es realitza el pròxim dia 9 de gener en la Plaça de la Concòrdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.