algo de nubes
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.08°
11°

El PP condemna una altra pintada a la seu de Manacor

Pintada realitzada a la seu dels populars manacorins. | PP Balears

El secretari general del Partit Popular de Balears, Miquel Vidal, ha condemnat avui nous actes vandàlics que s'han produït durant la passada nit a la seu del partit a Manacor, uns fets que ja han estat posats en coneixement de la policia, segons confirmen fonts de la formació conservadora.

A alguna vidriera de la seu hi han aparegut pintades de color lila on es podien llegir incripcions com ‘corruptes’ o ‘partit podrit’. Davant això, Vidal ha lamentat que, una vegada més, “una minoria radical utilitzi el vandalisme com a mitjà d'expressió per a mostrar el seu desacord amb les polítiques duites a terme pel PP”.

Referent a això, ha recordat que en el que duim de legislatura, les seus d'Inca, Marratxí, Eivissa o la regional a Palma, han estat objectius d'altercats d'aquesta naturalesa, i algunes d'elles, en “més d'una ocasió”.

No obstant això, el secretari general s'ha mostrat tranquil,  ja que ha assegurat que “la immensa majoria de la població, la que creu que en democràcia hi ha certs límits que no es poden sobrepassar, està absolutament en contra d'aquestes actituds”.

No afluixaran
A més, Vidal ha defensat que a pesar de les pintades i els atacs, "el nostre full de ruta està molt marcat" des del principi de legislatura i "no aconseguiran que ens moguem ni un mil·límetre" d'unes polítiques que encara que han comportat mesures "dures i difícils", ja han començat a donar els seus fruits.

“Seguirem treballant per l'interès general dels ciutadans de Balears”, ha conclòs el líder popular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vicenç Ramoneda, fa mes de 9 anys

Espanya es podreix!
720.000€ per cada jugador de la selecció espanyola si guanya el Mundial.
Els membres de 'La Roja' s’endurien un 20% més del que van guanyar l’any 2010.

Ahir es va saber la quantitat que cobrarien els jugadors de la selecció espanyola de futbol si guanyen el Mundial d’enguany: 720.000 euros per jugador. Aquesta elevada xifra ha cridat molt l’atenció, entre d’altres motius perquè suposa un 20% més del que ja es van endur per guanyar la competició fa quatre anys, en el context de crisi actual. Per guanyar el títol a Sudàfrica, els jugadors espanyols van cobrar 600.000 euros, pel que la xifra d'enguany suposa que s'endurien 120.000 euros més.

La xifra també és molt desproporcionada si es compara amb el que cobraran altres seleccions. Per exemple, els jugadors de la selecció alemanya guanyarien 300.000, i els de Brasil i França arribarien als 330.000 euros. A més, si la selecció espanyola es classifiqués per a la final i la disputés contra Brasil, Alemanya o França, els seus futbolistes sortirien de l’enfrontament amb més diners a les butxaques que els seus contrincants, encara que caiguessin en el partit decisiu. És a dir, els espanyols ingressarien més diners que el campió si perden amb alguna d’aquestes tres seleccions.

I és que per ser finalistes els integrants de la vermella cobrarien 360.000 euros, tres vegades més del que haurien percebut si Holanda els hagués derrotat en el partit de Johannesburg. Les semifinals es cotitzaran a 180.000 euros, els quarts de final a 120.000 i quedar-se en vuitens suposarien per als futbolistes guanyar 60.000 euros, mentre que en el 2010 caure en aquesta ronda no tenia premi.

En comparació, els jugadors alemanys cobrarien 150.000 si aconsegueixen arribar a la final, 100.000 per les semifinals i 50.000 pels quarts de final.

Valoració:3menosmas
Per Cucala, fa mes de 9 anys

A "Mallorquín":
Que té que veure n'Oriol Junqueres amb en Mussolini?
Ens ho expliqui.

Valoració:4menosmas
Per Tià, fa mes de 9 anys

Jo, personalment, no ho hauria escrit, però no veig a on treuen cap tants d'escarafalls de certes persones: al cap i a la fi els qui ho han escrit no han mentit, han dit una gran veritat

Valoració:8menosmas
Per mallorquin, fa mes de 9 anys

Pancatalanismo = fascismo

Valoració:0menosmas
Per Aquí, en català!, fa mes de 9 anys

Compatriotes:

Que no ens imposin, també en aquest fòrum, el LEPE (Lengua Española Propia de España...), també conegut a l'Aragó amb el nom de LAPOLLA (Lengua Aragonesa Propia de Otros Lindos Lugares de Aragón...) *. Deixem sense respondre ni valorar els comentaris escrits en "la llengua cooficial distinta del català" ** i si podem evitar de llegir-los, millor. Demostrem, amb fets, que aquí el foraster no és útil ni necessari o, dit d'una altra manera, no permetem que ningú -evidentment mal educat- pugui considerar el català com inútil i innecessari ni que pugui prescindir d'aquest idioma en el territori on és l'única llengua pròpia.

*S'ha d'advertir que aquestes denominacions no són un menyspreu a la llengua castellana ni tampoc als espanyols en general, sinó un "homenatge" adreçat només als espanyols que continuen, avui (4-6-2014), anomenant el català com -i això no és broma- LAPAO (segons ells: Lengua Aragonesa Propia del Área Oriental).

**Un altre "homenatge", aquest pic a en Rafel Bosch que va utilitzar aquesta fórmula per tal d'amagar el nom de la nostra llengua.

Valoració:8menosmas
Per otro, fa mes de 9 anys

Seguro que son buenos demócratas anticatalufet seguro, estos son los que nos querrian gobernar ....

Valoració:0menosmas
Per Mateu, fa mes de 9 anys

I encara els estranya? No veuen que el poble no aguanta més amb les receptes neoliberals contràries a la vida. Una pintada no és res!

Valoració:15menosmas
Per Marianna, fa mes de 9 anys

Home! dir vandàlic a un escrit fet amb guix damunt un vidre...Doncs també ho seria, fer opacs els vidres dels locals i vivendes no habitats.

Valoració:15menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente