cielo claro
  • Màx: 24°
  • Mín: 21°
23°

L'oposició reclama al batle de Binissalem que adeqüi el sou a la seva dedicació

PSM-Esquerra-Independents consideren que Jeroni Salom (PP) està cobrant per una “suposada dedicació exclusiva quan aquesta és parcial”

El grup municipal del PSM-Esquerra-Independents a l'Ajuntament de Binissalem ha presentat una moció per tal que el batle Jeroni Salom (PP) es rebaixi el sou, ja que actualment està cobrant per una "suposada" dedicació exclusiva quan, segons l'oposició, aquesta "és parcial".

El grup municipal nacionalista reconeix que la tasca de batlia mereix una "retribució d'acord a la responsabilitat del càrrec". "La dedicació exclusiva, com diu el seu mateix nom, s'atorga perquè qui la percep exerceix el càrrec amb total dedicació", assegurà el grup de l'oposició.

Segons explica el grup municipal nacionalista, "els darrers mesos el batle exerceix altres dedicacions al marge de l'exclusiva a l'ajuntament (conseller del Consell de Mallorca, president del PP i president de la Mancomunitat del Raiguer)", la qual cosa, "inevitablement", es concreta "en la disminució de la seva dedicació" com a responsable municipal.

"Assistint a plens del Consell en horari de dedicació a l'Ajuntament (pels quals rep indemnització) o anant a altres esdeveniments particulars del seu partit, òbviament la dedicació exclusiva del batle perd la seva funcionalitat i per tant, podem dir que el batle de l'Ajuntament de Binissalem ja no es dedica exclusivament a les tasques de gestió municipal sinó que la seva dedicació és ara parcial", assegura Bartomeu Abrines, portaveu del grup municipal.

Per tot això, el grup de l'oposició, en el transcurs del ple previst per aquest dilluns, demanarà al batle de Binissalem que "disminueixi el seu sou en un percentatge proporcional a la seva dedicació". És a dir, "que adeqüi el seu sou al temps que dedica a la tasca municipal".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per denominació d´origen, fa mes de 10 anys

Aquest aprofita la ocasió, per cobrar el que mai s´havi pensat. Baix, nivel, servilisme, i persona capaç..... de dir qualsevol barbaritat. amb l´objectiu esmentat,

Valoració:2menosmas
Per CAP N'HI HA QUE NO VULGUI COBRAR, fa mes de 10 anys

A RAP.
Ets un poc ingenu RAP. Ni un en trobaràs de "politiquet" (autonòmic, local) que recolzi el no cobrar. A mem quants n'hi ha d'esquerres que renuncirien al seu sou en bé d'una poítica social! De dretes, ja ni t'ho dic, com més tenguem millor! Ni uns ni els altres en donen exemple. Es una vergonya, una autèntiva vergonya. Amb això et dón la raó: revolució.

Valoració:3menosmas
Per jrbs, fa mes de 10 anys

Aquest és el Batlle servil que trova que s'ens nota en l'accent que som mallorquins, quan parlem en castallà??
Un exemple mes de curtet acomplexat perque no és prou "castellà".
Talment com tots els sudamericans, andalussos, etc: no pronuncien prou bé les "c".
Dponcs a molts mallorquins, menorquins i eivissencs VOLEM que s'ens noti que no som castellans, PERQUE NO HO VOLEM ESSER.
tal VOLTA EL BATLLE HAURIA DE FER UN CURSET INTENSIU D'AUTOESTIMA, JA QUE ÉS BATLLE D'UN POBLE mallorqui.

Valoració:2menosmas
Per CAP POLÍTIC, CAP, HUARIA DE COBRAR: RAP, fa mes de 10 anys

NO TENEN UN CÀRREC, el polítics, sinó que realizen un servei.
Un servei públic que hauria de ser amb cacràcter vocacional, amb la vocació de servir i no de servir-se. Que hi ha funcions d'aquest tipus que duen molta responsabilitat? Perfecte, idò hio has de dur amb la màxima dignitat, i part d'això, és no voler percebre cap retribució. La feina tècnica, per a gerents professionals. La presa de decissions serà per als polítics, que han de tenir i mantenir la seva feina (si és que en tenien i la volen fer!). El sistema necessita una revolució. . Abstencionisme total, ja! RAP: Revolució Antisistema Pacífica.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente