algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Son Servera no vol Bauzá a les festes de Sant Joan

21214
Barrientos afirma que no se sent representat per Bauzá. | J. Roig

La qüestió del tren de Llevant ha acostat en les últimes dates els primers edils de les localitats afectades per la suspensió del projecte, com a fórmula de fer front a un problema comú.

El malestar creixent amb el Govern per haver decidit tomar definitivament la inversió destinada a dur el tren a la comarca té avui una nova expressió, en la persona del batle de Son Servera, Josep Barrientos, qui ha decidit no convidar oficialment el president de l'Executiu, José Ramón Bauzá, als actes oficials de les festes de Sant Joan del municipi.

El motiu expressat per Barrientos és «el menyspreu institucional» en la polèmica ferroviària, i més davant el fet que Bauzá «de cap manera ha volgut rebre els cinc batles que representen cinc municipis per a parlar del tren. Si des del primer moment ja sabien que no volien continuar amb el ferrocarril el més lògic era que ho haguessin dit des del principi, en lloc de tantes declaracions d'intencions. No em sent en absolut representat pel president del Govern», emfatitzà Barrientos.

D'aquesta forma, Son Servera s'afegeix a la tendència que marcà fa pocs dies l'Ajuntament de Manacor, dirigit per Antoni Pastor, qui decidí no cursar una invitació oficial al mandatari balear per motius similars en les proppassades Fires i Festes de Primavera.

En qualsevol cas, hi ha un matís entre la decisió serverina i la manacorina. A Son Servera tenen molt clar que «no convidaran ningú del Govern ni del Consell», mentre que a Manacor sí es convida, per exemple, el conseller d'Agricultura, Gabriel Company, o la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Salom.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Ai, quin capet!, fa mes de 10 anys

I ha qualcú que el vulgui? Ja no pot anar de festa! No veu que no governa per la ciutadania i que això té els dies comptats?

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente