algo de nubes
  • Màx: 19.12°
  • Mín: 13.93°
19°

Les Covetes ha tornat al seu estat natural

20406
A la imatge de la urbanització de Torre Marina es pot apreciar com ja no hi queda ni un sol bloc d’apartament dret. | A.BASSA

Res ja no queda dels 12 blocs i els 68 apartaments de les Covetes. El Consell de Mallorca afronta la recta final de la demolició i, de moment, compleix de manera escrupolosa amb els terminis marcats pel Tribunal Superior de Justícia de les Illes Balears.
Un mes després que l'empresa pública Tragsa iniciàs els treballs d'esbucament, ja s'han tomat els 12 blocs d'apartaments i només queda dret l'edifici on estava previst ubicar el restaurant. En principi, serà entre demà i divendres quan es convertirà en enderrocs.

Ahir, les excavadores continuaven treballant a un ritme alt davant la mirada d'alguns curiosos i turistes.

De manera paral·lela a la demolició s'han iniciat les feines mediambientals per restituir els terrenys a l'estat original, tal com ordenà el Tribunal Superior de Justícia. Els enderrocs són seleccionats i convertits en grava. Els residus que no són susceptibles de ser reciclats són traslladats perquè siguin tractats.

Fonts del Consell de Mallorca confirmaren que ja s'han omplit amb els materials triturats el buit dels soterranis de set dels blocs. Aquestes feines està previst que durin deu o dotze dies.

El Tribunal va marcar el 15 de maig com a data límit per a la demolició i deu dies després per a la restitució dels terrenys a l'estat que tenien originalment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Fart de tot, fa mes de 10 anys

¡¡¡Collonùt!!!...Ara que façin un parking que es ben neçesari,aixì podrem controlar es cotxos estant estesos a sa arena de se platja de ''Les Covetes''...Posats ha dir dois...

Valoració:1menosmas
Per Javi, fa mes de 10 anys

¿Gracias al PP? JAJAJA ¿El PP preocupado por el medio ambiente? ¿Preocupado por Mallorca y su futuro?
Madre mia. Basta!! que me desorino!!

Volviendo a la noticia, me parece estupendo!!
Ojalá se demolieran más hoteles y chalets y así recuperar terrenos que jamás debieron ser urbanizados.

Venga amigos! Luchemos por nuestra isla y evitemos que se siga destruyendo!!

Valoració:-13menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys

Manolo Ortuño, val més ser un ignorant i tenir la boca tancada que obrir-la i demostrar-ho. Si no saps de què xerres, per favor calla. No et pots imaginar fins on has ficat sa pota. L'has dita molt, però molt grossa.

Valoració:11menosmas
Per Joan, fa mes de 10 anys

Manolo Ortuño, ser un ignorant i tenir la boca tancada que obrir-la i demostrar-ho. Si no saps del que xerres, fes el favor de callar i deixar de dir bajanades. L'has dita molt, però molt grossa.

Valoració:8menosmas
Per BIEL, fa mes de 10 anys

Manolo m'has de dir quina merda te fots perque sembla ser MOLT BONA. Mare meva, dir que ha sigut es puto PP quan el batle de Campos (del PP) porta mil anys demorant aixo perque el seu pare en tenie interessos en aixo.

PPeros antimallorquins, aneu a cagar! xD

Valoració:26menosmas
Per Manolo Ortuño, fa mes de 10 anys

Debemos agradecer al Partido Popular su demolición. Los que se cuelgan las medallas de protección del medio ambiente no los tiraron cuando pudieron hacerlo. Ha tenido que ser la gente responsable del PP la que ejecute su derribo.

Valoració:-39menosmas
Per Manolo Ortuño, fa mes de 10 anys

La demolición ha sido gracias al PP, que se preocupa por el medio ambiente, no como otros, tanto quejarse y no los tiraron cuando pudieron hacerlo.

Valoració:-31menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente