cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 21°
24°

El TSJIB rebutja els recursos contraris a l'esbucament de les Covetes

El Tribunal Superior de Justícia de Balears (TSJIB) ha desestimat els recursos interposats per l'Ajuntament de Campos i la societat Marina Ernst contra la decisió que ordenava la demolició abans del 15 de maig de 2013 del complex residencial aixecat a la zona de les Covetes, i que en aquella data com a màxim sigui restituïda la situació dels terrenys a com es trobaven abans de 1992, data d'inici de les obres de construcció.

Mitjançant una nova interlocutòria, la Sala Contenciós Administratiu imposa a ambdós recurrents les costes causades per haver impugnat l'anterior resolució judicial.

En concret, el Consistori, en el seu recurs de reposició que ha esta denegat, sol·licitava paralitzar l'execució per a demolir les obres fins que es resolgués un incident promogut pel propi Ajuntament.

No obstant això, la Corporació local demanava que, si el tribunal no ho acceptava, acordés que la demolició se li exigís al promotor de la llicència, mentre que en última instància, en cas que la Sala no estimés ni una cosa ni l'altra, allargués el termini fins al 15 d'agost per a la demolició d'aquests polèmics apartaments.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per canamunt, fa mes de 10 anys

Per si l'actual Batle de Campos i anteriors no son de lletres que es vagin preparant....

TÍTULO XIX.
DELITOS CONTRA LA ADMINISTRACIÓN PÚBLICA.
CAPÍTULO I.
DE LA PREVARICACIÓN DE LOS FUNCIONARIOS PÚBLICOS Y OTROS COMPORTAMIENTOS INJUSTOS.
Artículo 404.

A la autoridad o funcionario público que, a sabiendas de su injusticia, dictare una resolución arbitraria en un asunto administrativo se le castigará con la pena de inhabilitación especial para empleo o cargo público por tiempo de siete a diez años.

Artículo 405.

A la autoridad o funcionario público que, en el ejercicio de su competencia y a sabiendas de su ilegalidad, propusiere, nombrare o diere posesión para el ejercicio de un determinado cargo público a cualquier persona sin que concurran los requisitos legalmente establecidos para ello, se le castigará con las penas de multa de tres a ocho meses y suspensión de empleo o cargo público por tiempo de seis meses a dos años.

Artículo 406.

La misma pena de multa se impondrá a la persona que acepte la propuesta, nombramiento o toma de posesión mencionada en el artículo anterior, sabiendo que carece de los requisitos legalmente exigibles.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente