nubes dispersas
  • Màx: 12.89°
  • Mín: 7.47°
12°

L’oposició de Muro creu que els comptes són “poc creïbles i irreals”

L'Ajuntament de Muro aprovà ahir els pressuposts municipals per a l'any 2012

L'Ajuntament de Muro aprovà ahir els pressuposts municipals per a l'any 2012, que pugen fins als 10.821.310 euros, amb els vots a favor només de l'equip de govern (CDM, PP i Lliga). Els partits de l'oposició hi votaren en contra després de denunciar uns comptes "irreals i poc creïbles". Rafel Gelabert, portaveu de CxI, assegurà que "ens espera una legislatura d'improvisació" i apuntà que "hi ha 31 partides que només estan dotades amb 6 euros". Gelabert considerà que "la presentació dels pressuposts només és un tràmit administratiu, perquè l'equip de govern no els respectarà".

D'altra banda, Gelabert criticà fortament que "en uns pressuposts de més de 10 milions d'euros només es destinin 225 euros al foment de l'ocupació". Així mateix, retragué que "encara s'hi inclogui destinar l'1% dels comptes als Bombers de Mallorca, tot i que el Consell ja ha anunciat que eximeix els ajuntaments de fer aquesta aportació".
Per part seva, Pere Amengual, portaveu socialista, opinà que "hi ha partides que són constitutives de delicte, perquè s'han atorgat alguns serveis sense contracte", i qualificà els comptes municipals de "pantomima".

Amengual, a més, recordà que "la plantilla de personal és irreal, perquè hi ha algunes places que haurien de ser de funcionaris i estan ocupades per personal de confiança", i demanà al batle que "tregui les places a concurs i posi personal vàlid al capdavant del Consistori". El batle, Martí Fornés, acabà dient que "a molts ajuntaments els agradaria presentar uns comptes com els nostres, que sols tenen 175.000 euros de deute públic". Pel que fa a les partides dotades amb 6 euros, digué que "se n'han creades de diferents per no haver de recórrer a les factures extrajudicials i poder cobrir les despeses amb una modificació de crèdit puntual".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.