muy nuboso
  • Màx: 20°
  • Mín: 14°
16°

Troben una trentena d’ovelles mortes en el torrent de Sant Miquel

Els cossos de seguretat no pogueren rescatar els animals que caigueren dins el torrent al municipi de Campanet i arribaren fins a sa Pobla

127634
La força de l'aigua provocà la mort de les ovelles, que provenien d'una finca de Campanet. | A.Sepúlveda

Els cossos de seguretat de sa Pobla i el servei d'emergències de l'112 retiraren ahir unes 30 ovelles que aparegueren mortes dimarts dins el torrent de Sant Miquel al seu pas pel municipi de sa Pobla, a l'altura del camí de Can Peu Blanc. Segons informà Biel Serra,el batle de la localitat poblera, "dimarts migdia s'alertà que els animals havien estat vists per uns esportistes que davallaven el torrent en caiac". Serra digué que "de seguida s'avisà el servei d'emergències del Govern balear i la Policia Local, que es personaren a l'indret".

Tot i això, els agents, que trobaren algunes ovelles vives, "no pogueren fer res per salvar-les, perquè s'espantaren, també caigueren al torrent i es negaren", segons paraules de Serra.

No va ser fins ahir que els agents i el propietari dels animals, un agricultor de Campanet, pogueren retirar-los sense perill per als cossos de seguretat, ja que la força de l'aigua que davallava pel torrent havia minvat de manera considerable respecte de dimarts. Això no obstant, Serra va puntualitzar que "algunes ovelles que s'ofegaren en caure al torrent de Sant Miquel arribaren fins a la mar".

Les ovelles que es negaren dimarts al torrent de Sant Miquel provenien d'una finca de la zona de les Coves de la localitat de Campanet. Els animals, propietat d'un agricultor d'aquest municipi, pasturaven per la finca. Ahir encara es desconeixien les causes per les quals anaren a parar dins el torrent i s'ofegaren. Arran de la gran força de l'aigua, els animals moriren i arribaren fins a sa Pobla estirats per la força del cabal, conseqüència de les intenses pluges que han caigut els darrers dies.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.