muy nuboso
  • Màx: 16.59°
  • Mín: 12.25°
13°

La pluja deixa Inca sense Fira medieval

Foren pocs els que no tingueren por de l'aigua i decidiren sortir a visitar algunes de les parades

54672
Els pocs veïns decidiren ahir recórrer la Fira medieval ho feren amb el paraigua a la mà. | M.Nadal

La pluja deslluí ahir per complet l'esperada Fira medieval d'Inca, la tercera que precedeix al Dijous Bo, que tindrà lloc el proper 17 de novembre. Les primeres gotes del matí ja feren preveure que el gran i bon ambient que es viu cada any a la Fires medieval de la ciutat no es repetiria enguany i així va ser.

Foren pocs els que no tingueren por de l'aigua i decidiren sortir a visitar algunes de les parades que es muntaren, tot i el mal temps. El regidor de Fires i Festes d'Inca, José Pastor, reconegué ahir que "han fallat alguns mercaders, però la gran majoria ha decidit obrir la parada", motiu pel qual l'Ajuntament decidí no suspendre la Fira, malgrat que la cercavila i la passarel·la de moda, prevista per a les 12.30 hores, no es dugueren a terme.

Oferta

Tot i això, dissabte els veïns pogueren gaudir d'un capvespre de fira, després que les autoritats locals, encapçalades pel batle, Rafel Torres, inaugurassin el Mercat d'època. Els mercaders desplegaren tota la seva oferta en què els veïns de la ciutat i visitants pogueren trobar tot tipus de productes artesans, d'alimentació i juguetes.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.