muy nuboso
  • Màx: 27°
  • Mín: 20°
22°

L'aigua surt sense pressió a la meitat de llars sencelleres

El batle anuncia que aquesta setmana s'adjudicaran les obres per arreglar les canonades i posar fi a la manca de pressió amb què surt l'aigua potable

L'Ajuntament de Sencelles adjudicarà "aquesta setmana" les obres que serviran per reparar les conduccions que garanteixen el subministrament d'aigua potable al poble, segons assegurà ahir el batle del localitat, Joan Carles Verd. Fa més cinc o sis setmanes que el subministrament d'aigua potable a la meitat de Sencelles funciona malament. L'aigua surt amb molt poca pressió i sovint ni tan sols en cau. Cal matisar que aquest fet només es dóna a una part del nucli urbà i de foravila -però no a Biniali, ni a Ruberts, ni a Jornets-, on l'empresa concessionària del servei de subministrament és S'era vella.

A l'altra part del poble la concessionària és una altra i l'aigua surt amb la pressió adequada. Verd explicà que S'era vella ha argumentat que la manca de pressió es deu "a les fuites existents" per les canonades que distribueixen l'aigua. Aquestes filtracions provoquen que la pressió amb què el líquid surt de l'aixeta sigui més baixa.

60.000 euros

"L'any passat l'Ajuntament encarregar un estudi sobre l'estat de les conduccions i detectàrem que, efectivament, hi havia fuites", explicà Verd. "Aleshores demanàrem una subvenció de 60.000 euros al Consell de Mallorca per reparar-les i ens l'han concedida. Aquesta setmana n'adjudicarem les obres i intentarem que es posin en marxa com més aviat millor", afegí el batle. Verd va lamentar les molèsties que s'han causat i va assegurar que "arreglar-ho és una prioritat".

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.