nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 19°
27°

Un guardó ben just per la solidaritat

El Col·legi Sant Francesc de Manacor rep un reconeixement estatal

La solidaritat sempre té el seu premi. Començar a inculcar-la des de l'escola és fonamental perquè els nins creixin amb aquests valors i apostin per contribuir a fer un món més just. Sant Francesc d'Assís de Manacor ha estat reconegut com el primer "Col·legi per al comerç just" de Balears i el tercer d'Espanya. Un guardó concedit per l'organització estatal Comerç Just Idees i que s'emmarca dins el programa europeu "Ciutat Comerç Just".

Aquesta setmana, la presidenta de l'associació Casal de la Pau-S'altra senalla, Joana Maria Galmés, va lliurar el guardó en el marc de la festa de fi de curs. L'escola compleix quatre criteris: té un grup de treball escolar, adopta una política favorable al comerç just, promociona i empra productes de comerç just i fa activitats de sensibilització.

Margalida Socias en va recollir el guardó. "Dins els trets identificatius de la nostra escola hi ha la solidaritat. Fa anys que es treballa amb el tema en general i el comerç just en particular. Són coses senzilles, però que ajuden a transformar la vida de les persones i contribueixen a fer del món un lloc més just". Algunes de les activitats són la xocolatada de desembre i els regals que es donen per al concurs de postals de Nadal.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.