cielo claro
  • Màx: 28°
  • Mín: 22°
28°

Una decisió judicial no compartida pel poble

Els veïns de Manacor no entenen com en temps de crisi “es poden tirar euros tomant una cosa feta”

123006
El pont elevat té les hores contades. | Guillem Mas - M.P.

Els veïns, que compleixen amb les seves obligacions com a contribuents, no entenen de lleis ni de sentències judicials. Que en temps de crisi i fort atur, l'Ajuntament de Manacor hagi d'esbucar una infraestructura ja feta i que dóna servei a Porto Cristo no s'entén de cap manera. Aquest és el clam general que es respira a tot el municipi, independentment de si administrativament les coses es feren bé o malament, és que "costarà massa tomar-lo i algú se n'embutxacarà els doblers. Si no hi hagués res a guanyar el deixarien com està", comenta Pedro Febrer, que no entén com "amb les coses que hi ha per arreglar s'hagin d'entretenir amb això".

A més, els perjudicis que suposaran les obres de demolició del pont en plena temporada turística també preocupen els veïns. "A Porto Cristo hi ha molt de turisme i el pont petit del Riuet no té el volum necessari per suportar tants de vehicles i els autocars que són molt grossos", comenta Miquel Llull. Per altra banda, els comerciants de Porto Cristo es reuniren dilluns a vespre amb representants de l'Ajuntament per expressar-los la seva preocupació davant la darrera resolució del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJB), que obliga a la demolició "imminent" de la infraestructura.

Impacte

"Si ja de per si la temporada és magra, ara hi hem d'afegir tots els problemes que ens causaran les obres als nostres negocis", comentaven els comerciants. Alguns ja temen, fins i tot, pels llocs de feina dels seus empleats i pel futur de les seves empreses. Amb tot, a Porto Cristo les associacions de veïns i comerciants sospesen la possibilitat de convocar una nova marxa contra la decisió judicial que obliga a tomar immediatament el pont.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Responsables, fa mes de 12 anys

El poble ha de tenir ben clar qui és el responsable d'aquesta situació: aquells que, passant olímpicament de tota normativa vigent, varen fer una obra il·legal i il·legalitzable. S'ha de ser incompetent per fer les coses tan malament.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente