cielo claro
  • Màx: 19.4°
  • Mín: 9.32°
19°

Manacor celebra 20 anys de fira agrícola

El primer gran acte de les Fires i Festes arriba avui amb una bona mostra comercial, industrial i agrícola

Si les Festes de primavera de Manacor arriben enguany al 40è aniversari, avui la Fira també està de celebració. Així, la Fira compleix la vintena edició com un dels esdeveniments més consolidats i multitudinaris d'aquestes jornades festives que es viuen a Manacor. La Fira és de caràcter multidisciplinari, amb vessants agrícoles, ramaders, comercials, industrials i artesans. Ocupa el passeig del Ferrocarril i el carrer Tià de la Real. A més, hi haurà la Fira temàtica de primavera, que enguany s'estrena a la zona per a vianants del centre i que serà oberta fins demà dilluns.

Durant tot el dia, es desenvoluparan nombroses activitats, a banda de les ja tradicionals exposicions de races autòctones, aviram, cavalls, aus rapinyaires... A les nou i poc després de les deu del matí hi haurà una demostració de tosa d'ovelles i de feines de pagesos.

Motor

El món automobilístic té molt protagonisme en la jornada firera d'avui i els vistants podran gaudir de la V Diada 4x4 Manacor a la cantonada del carrer del Molí d'en Xema, de l'exposició de maquinària agrícola, industrial i nàutica en diversos punts de la Fira i una mostra dels automòbils dels concessionaris principals de la ciutat, que estarà situada a l'avinguda de Baix del Cós, Antoni Galmés i plaça del Cós.

A les cinc del capvespre arribarà el II Tast comentat de vins de Manacor, al claustre de Sant Vicenç Ferrer. Dirigit per la sommelier Anna Katarzyna i amb places limitades prèvia reserva, es tastaran els vins dels principals cellers de la zona. Un altre acte interessant es durà a terme a les 19 hores amb un concert de la coral Amics de l'Hospital de Manacor, al Teatre de Manacor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.