algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

On és la barrera de l'Empeltada?

L'amo de la finca pollencina de la qual els pro camins llevaren fa dos anys una portassa que tancava la carretera Vella

El propietari de la finca de l'Empeltada de Pollença, Joan Morro, ha registrat un escrit al Consell de Mallorca en el qual adverteix la consellera de Medi Ambient, Marilena Tugores, que podria estar incorrent en un delicte de "coresponsabilitat en alçament de béns", perquè no ha dipositat davant el jutge la barrera que els pro camins públics desmuntaren de la carretera Vella de Pollença a Lluc i que deixaren davant la seu del Cepartament d'Ordenació del Territori del Consell, al carrer del General Riera de Palma, el 21 de març de 2009.

El propietari de l'Empeltada va denunciar el "robatori" de les barreres davant la Guàrdia Civil i assegura que encara no les hi han tornades. "Si per part de la Conselleria de Medi Ambient no han estat posades a disposició del jutjat que es va fer càrrec de la denúncia, vossaltres sou dipositaris d'un objecte robat", adverteix Morro en la carta remesa al Consell de Mallorca. "Per tot això, requereix que actuïn en conseqüència i els avisa del fet que podrien estar incorrent en coresponsabilitat d'alçament de béns", conclou.

Magatzem

Fonts de la Conselleria confirmaren ahir que la barrera continua al magatzem del Departament de Serveis Generals, al carrer del General Riera, perquè "ningú no l'ha reclamada formalment". Les mateixes fonts asseguren que el 23 de març de 2009 l'encarregat de Serveis Generals envià una carta a la Guàrdia Civil en què l'informava de la troballa a l'aparcament de la Llar de la Infància d'una barrera "de procedència desconeguda". "És al magatzem a disposició seva per a qualsevol actuació que hagi de realitzar", deia la missiva. Des d'aquesta data fins ara el Consell de Mallorca no havia rebut cap reclamació formal, per la qual cosa asseguren que la barrera de l'Empeltada continua al dipòsit.

Si el propietari de la finca de l'Empeltada vol recuperar la barrera, haurà de demostrar primer que és seva, fet que suposaria reconèixer formalment que va ser ell qui la va instal·lar a la carretera pública que forma part de l'Inventari de camins públics del Consell de Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.