algo de nubes
  • Màx: 12.51°
  • Mín: 7.77°
12°

El PP vol recuperar la la majoria absoluta

PSOE, Convergència i Iniciativa-Verds presenten nous candidats que lluitaran per la manera de fer política

Quatre partits es disputaran la batlia de Lloret durant els comicis d'aquest diumenge. Com passa en diversos municipis, l'únic partit que repeteix candidat una vegada més és el PP, que torna a dipositar la seva confiança en el projecte encapçalat per Joan Jaume. El PSOE ha apostat aquesta vegada per Ramon Martorell, mentre que Convergència ho ha fet per Núria Vallverdú.

Pau Picornell és l'encarregat de defensar les llistes d'Iniciativa-Verds, que es presenten per primera vegada en el petit municipi. Amb les eleccions de diumenge, Lloret deixarà enrere una de les legislatures més convulses que ha viscut el poble. Encara que el PP va treure majoria a les urnes en les eleccions de 2007 (no aconseguí la majoria absoluta per només sis vots), un pacte postelectoral entre la coalició Lloritans Independents i UM el va desbancar del poder. Tot i així, els populars varen retornar al Govern l'any passat, després d'una greu crisi política que va acabar amb el pacte d'esquerres dins l'Ajuntament de Lloret i deixà l'Executiu del PP en minoria.

Projectes

Amb vista a les pròximes eleccions, l'actual batle, el popular Joan Jaume, vol continuar amb "l'estabilitat aconseguida al poble durant aquest darrer any". A més, durant la presentació de la seva candidatura, Jaume assegurà que "volem estar al costat de les associacions i volem que el poble sigui sostenible després de l'aprovació final de les Normes Subsidiàries. També apostam per mantenir els camins nets i prosseguir amb coherència la reforma del Convent".

Per part seva, els socialistes es presenten amb una llista "renovada que vol treballar per aconseguir canviar les polítiques socials". El seu portaveu, Ramon Martorell, és el número 1 de les llistes del PSOE per primera vegada i assegura que les persones que formen la candidatura som persones que "volem, sabem i podem ser honests amb Lloret".

La candidata de Convergència per les Illes, Núria Vallverdú, s'hi presenta per primer pic i encapçala una llista en què les dones són el fonament del projecte polític, que està marcat per les ganes de fer feina, la convicció, la força i la il·lusió. Iniciativa-Verds, d'altra banda, vol "implantar una democràcia participativa, una transparència econòmica i que el poble estigui informat de tots els projectes que s'hi volen desenvolupar i hi pugui opinar", segons explicà el candidat, Pau Picornell. A més a més, desitgen impulsar la riquesa agrícola del municipi, donar espai al turisme rural i crear llocs de feina.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tomeu, fa mes de 12 anys

PP-PSIB-BLOC-UM-IU aquests són els que han governat els útlims 8 anys! AQUESTS ENS HAN PORTAT ON ESTAM! NOELSVOTIS!!! VOT NUL

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente